Mainos

Yllätyksiä ystäville!

Ystävänpäivää voi viettää hyvän ystävän tai rakkaan puolison seurassa, vaikka maukkaan ruoan ja juoman merkeissä. Sydäntenpäivä saa näkyä myös kodin pienissä sisustusratkaisuissa!

"Mitä voisi lahjoittaa sille, joka omistaa jo kissankellon, vanamon, säteet kevätauringon, jolla on talvi ja syys – kävisikö ystävyys?" – Uppo Nalle

Ystävänpäivänä itselle tärkeitä ja läheisiä ihmisiä voi muistaa monella eri tavalla. Perinteisiä keinoja on lähettää ystävänpäivätervehdys, ja etenkin itse askarreltu kortti lämmittää varmasti vastaanottajan mieltä.

Myös suklaat, makeiset ja pienet söpöt tavarat kuuluvat vahvasti romantiikan ja ystävyyden täyttämään päivään. Ystävänpäivänä myös pieni salaperäisyys on sallittua, eli nimettömiäkin kortteja tai viestejä voi lähettää salaiselle ihastuksenkohteelleen.

Romantiikkaa ja lämpimiä tunteita

Ystävänpäivänä herkutellaan luvan kanssa ja nautitaan hyvästä seurasta. Kaikki sydämenmuotoiset tavarat, ruoat ja makeiset tuovat lisää juhlantuntua.

Parhaan ystävän voi kutsua kylään ja kattaa kahvipöytään kauniit kahvikupit arkisten kuppien tilalle. Entistä kauniimman kattauksesta saa, jos laittaa vaaleanpunaiset servietit kahvikuppeja koristamaan. Kahvin kanssa voi tarjoilla vaikkapa suklaata, marjapiirakoita ja tietenkin erityisesti niitä herkkuja, joista oma ystävä pitää.

Monille pariskunnille ja vastarakastuneille ystävänpäivä kasaa isoja odotuksia ja vakavampiakin mietteitä. Miten muistaa puolisoaan/seurustelukumppaniaan? Olisiko tämä päivä juuri se oikea päivä kosinnalle?

Pieniä kauniita eleitä

Helppo ja romanttinen tapa hemmotella puolisoaan on viedä esimerkiksi aamupala vuoteeseen. Aamiaistarjottimelle on hyvä kattaa aamupalan ja kahvin lisäksi yksi ruusu tai muu kaunis leikkokukka. Pienillä kauniilla eleillä saa suuria asioita aikaiseksi.

Ystävää voi myös ilahduttaa järjestämällä tyttöjen hemmotteluillan. Ilta voi sisältää esimerkiksi kasvohoitoja, saunomista, ruokailua ja ennen kaikkea mukavaa ajanviettoa yhdessä. Panostamalla kattaukseen, koristeluun ja ennen kaikkea tunnelmaan illasta tulee varmasti ikimuistoinen.

Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta.

Teksti: Johanna Tamminen / Mediafocus
Kuvat: Lehtikuva ja Iittala

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.