Yllättävä tutkimustulos: Äidilläsi on parempi seksielämä kuin sinulla

Ikä tuo lisää vipinää vällyjen väliin. The Stir kertoo, miksi äitisi seksielämä voi olla parempaa kuin sinun.

Kinsley- instituutin tekemä tutkimus paljastaa, että seksi paranee vanhetessa. Iloinen tutkimustulos koskee tosin vain naisia, sillä miehillä ikä päinvastoin vähentää seksihaluja ja vaikuttaa negatiivisesti potenssiin. Naiset sen sijaan saavat iän mukana itsevarmuutta. He tuntevat kehonsa paremmin ja uskaltavat sängyssä enemmän.

Tämän takia seksi paranee, kun ikää tulee lisää:

Ikä tuo itsevarmuutta

Ikä tuo lisää rohkeutta ja uskallusta sanoa, mistä todella pidät. Kun suhde on tuore, rehellisyys tuntuu vaikealta ja neuvojen antaminen voi tuntua pomottelulta. Pitkä suhde parantaa keskusteluyhteyttä. Kun opit tuntemaan kumppanisi paremmin, uskallat myös kertoa, mikä saa sinut kuumaksi.

Ikä tekee hyvää myös miehelle

Ikä laskee miehen testosteronitasoja, mikä tekee hänestä entistä hellemmän. Nainen syttyy turvallisuudentunteesta ja siitä, ettei häntä painosteta. Vuosien kuluminen tekee siis miehenkin seksitaidoille hyvää. Kyse ei ole vain teknisestä suoriutumisesta. Kun halut eivät vie miestä, hän ottaa myös naisen nautinnon paremmin huomioon.

Vaihdevuodet vapauttavat

Vaihdevuodet merkitsevät naiselle yhtä huolta vähemmän. Kuukautisten loppuminen on vapauttavaa. Näyttää siltä, että nainen vapautuu myös sängyssä, kun hänen ei tarvitse huolehtia raskauden mahdollisuudesta.

MTV3/Helmi

Lähde: thestir.cafemom.com

Kuva: Shutterstock/Yuri Arcus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja