Yllättävä kaksikko voitokkaana – näin käy kun Ali Jahangiri ja Bull Mentula yhdistävät voimansa: "Hyvä kombo"

Ali Jahangiri ja Bull Mentula tiimiytyivät yllättäen Possen suorassa lähetyksessä.

Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 2. marraskuuta nähtiin yllättävä tilanne, kun koomikko Ali Jahangiri ja kehonrakentaja Bull Mentula tiimiytyivät posselaisten kehittämässä haasteessa Pumpkins of the Caribbean. 

– Teidän tehtävänänne on taistella vaarallinen ja pelottava meritaistelu, mutta sitä ennen lähdetään ryöstöretkelle, juontaja Jaakko Saariluoma selitti. 

Kaksikon tehtävänä oli selittää sanoja ja samaan aikaan ryöstää itselleen ammuksia. Saariluoma valtuutti Jahangirin selittämään sanoja ja Mentulan arvaamaan niitä.

Sekä Jahangiri ja Mentula olivat epäileväisiä oman menestyksensä suhteen. 

– Siis alias, jossa on maahamuuttaja ja kehonrakentaja? Jahangiri vitsaili. 

– Hyvä kombo, Mentula komppasi kilpakumppaniaan. 

Kisan alkaessa Mentula kuitenkin arvasi kylmänviileästi nopeasti lähes kaikki Jahangiri selittämät sanat. Asiaa saattoi auttaa se, että selitettävien asioiden joukossa oli toistuvasti sana "rahka".

Sanaselityksen jälkeen Mentulan ja Jahangirin täytyi kilpailla Kalle Lambergia ja Jarppi Leppälää vastaan ja koittaa saada mahdollisimman monta kurpitsa-ammustaan studioon asetettuihin saaveihin. Mentula ja Jahangiri selviytyivät lopulta voittajiksi, mutta saivat silti tuta kirpeän rangaistuksen. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja