Yllättävä käänne: maailman parhaaksi valittu Karim Benzema pääsee sittenkin MM-viheriölle?

0:59
Videolla tausta Karim Benzeman loukkaantumiselle.

Ranskan maajoukkue ehti jo tiedottaa, että tähtihyökkääjä Karim Benzema ei pelaa Qatarin MM-turnauksessa. Nyt vireille on lähtenyt yllättävä käänne.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Benzema, 34, loukkaantui Ranskan valmistavissa harjoituksissa kisojen alla. Benzema oli jo tovin ajan kärsinyt reisivammasta, joka paheni tärskyn yhteydessä.

Ranskan joukkue kertoi, että Benzema ei pysty pelaamaan Qatarin kisoissa. Tähtihyökkääjän uskottiin olevan sivussa noin kolmen viikon ajan.

Nyt Espanjasta kuuluu kummia. Muun muassa Daily Mail uutisoi, että Benzema on palannut seurajoukkueensa Real Madridin harjoitteluvahvuuteen. Benzeman kuntoutus on edennyt toivottua paremmin.

Tästä päästään yllättävään seikkaan. Vaikka Benzema ehti jo poistua Qatarista, voi hän yhä palata Ranskan vahvuuteen. Hänen nimensä kun on Ranskan 26:n kisapelaajan listalla.

Benzema valittiin vastaikää maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi. Hän pokkasi Ballon d'Or -pokaalin Pariisissa järjestetyssä gaalassa.

Ranska on voittanut molemmat pelaamansa ottelut MM-kisoissa. Se on varmistanut jatkopaikkansa jo ennen alkulohkon päätöskierrosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja