Yllättävä hittilahja: Tämä lautapeli sekoitti Ruotsin joulumarkkinat!

Vapiskaa älypuhelimet ja taulutelevisiot! Expressen-lehden mukaan ruotsalaiset hamuavat joululahjaksi hieman edullisempaa ajanvietettä – sanapeli Alfabet, suomalaisille tutummin Scrabble, käy nimittäin kaupaksi ennätystahtiin!

Suomessa hittilahjalistalta löytyy kallista elektroniikkaa, kuten älypuhelimia ja taulutietokoneita, mutta Ruotsissa tavallisella lautapelihyllyllä käy kuhina.

Ruotsalaislehti Expressenin mukaan ruotsalaisten hittilahja tälle vuodelle on yllättäen Alfabet-sanapeli. Selitys löytyy sen mobiiliversiosta, joka on koukuttanut kansalaiset ylittämään niin itsensä kuin ystävänsäkin keräämällä aina vain parempia ja parempia pisteitä.

– Peleistä on hirveä kysyntä, eikä tuotanto tahdo pysyä perässä. Olemme tuplanneet myyntimme, vaikka se on aina ollut vakaata, kertoo peliä valmistavan Algan tuotepäällikkö Annika Furuvik Expressen-lehden haastattelussa.

Alfabet-pelin tarkoituksena on kerätä pisteitä rakentamalla kirjaimista sanoja. Suomalaisille lautapelien ystäville tutumpi versio samankaltaisesta pelistä on "Scrabble".

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja