Ylläs-Sampo paljastaa: Pohjoisessa raketiton uusivuosi

Ylläs – huipulla tuulee -sarjassa hauskuuttanut Sampo kertoo, että pohjoisessa uusivuosi sujuu tänä vuonna erilaisissa merkeissä kuin yleensä.

Ylläs – huipulla tuulee -sarjassa nähty kyläkauppias Sampo pääsi tänä vuonna irtautumaan työpaikaltansa ja rauhoittumaan joulunviettoon vaimonsa ja lapsensa kanssa. Pitkästä lomasta ei ollut kyse, sillä mies sai järjestettyä itselleen vain yhden päivän mittaisen irtioton.

Uudenvuoden mies aikoo viettää tutuissa maisemissa Ylläksellä. Tänä vuonna ohjelmanumeroksi on suunniteltu jotain ihan uutta: hankien keskellä ei aiota ampua lainkaan ilotulitusraketteja!

–Ylläksellä on tänä vuonna raketiton uusivuosi. Aiemmin on yleensä ammuttu raketteja kaupan rannalta, mutta nyt ajateltiin keksiä jotain erilaista eksotiikkaa. Turistitkin on varmasti nähneet raketteja tarpeeksi kaikkialla muualla maailmalla, Sampo selittää.

Millaisen upean ohjelmanumeron Ylläksen väki on suunnitellut rakettien ampumisen tilalle? Lue lisää:Ylläs-Sampo paljastaa: Pohjoisessa raketiton uusi vuosi

YLLÄS – HUIPULLA TUULEE on päättynyt. Tykkää Ylläksestä Facebookissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat