Mainos

Yli vuoden merellä ajelehtineelta vaaditaan oikeudessa miljoonaa – syytetään venetoverin syömisestä

Merelle eksynyt ja siellä yli vuoden ajelehtinut 36-vuotias Salvador Alvarenga on haastettu oikeuteen. Veneessä olleen toisen miehen perhe syyttää Alvarengaa venetoverinsa syömisestä ja vaatii miljoonan dollarin korvauksia, kertoo The Independent.

Alvarenga oli maksanut 22-vuotiaalle Ezequiel Cordoballe 50 dollaria, jotta tämä lähti miehen seuraksi kahden päivän kalastusretkelle Meksikon rannikolla marraskuussa 2012.

Myrskytuulet olivat napanneet kaksikon veneen ja työntäneet sen kauaksi avomerelle. Miehet olivat selvinneet alkuun pyydystämällä kaloja ja lintuja ja juomalla kilpikonnien verta ja virtsaa.

Cordoba oli lopulta kuitenkin menehtynyt. Ennen kuolemaansa Cordoba oli pyytänyt Alvarengaa vannomaan, ettei tämä söisi miehen ruumista. Cordoba pyysi lisäksi Alvarengaa etsimään hänen äitinsä ja kertomaan tälle, mitä oli tapahtunut.

Alvarenga oli pitänyt Cordoban ruumiin seuranaan veneessä kuusi päivää. Tämän jälkeen Alvarenga oli tajunnut olevansa sekoamassa ja heitti ruumiin mereen.

Cordoban perhe vaatii nyt Alvarengalta miljoonan dollarin korvauksia syyttäen miestä kannibalismista.

Alvarengan asianajaja Ricardo Cucalon kieltää väitteet ihmissyönnistä. Cocalon huomautti, että perhe nosti oikeustapauksen heti päivä sen jälkeen, kun kirja Alvarengan koettelemuksesta merellä julkaistiin.

– Uskon, että perhe tavoittelee tällä vaatimuksellaan osuuksiaan kirjan rojalteista.

– Moni kuvittelee, että asiakkaani rikastuu tällä kirjalla, mutta hän tulee tienaamaan paljon vähemmän kuin ihmiset luulevat.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.