Liiga-seuran puolustus helisemässä loukkaantumisten kanssa – paikkaaja löytyi Ilveksen pronssijoukkueesta

SM-liigaseura KalPa vahvistaa rivejään ruotsalaispuolustajalla.

24-vuotias Filip Westerlund siirtyy kuopiolaisjoukkueen takalinjoille alkavaa kautta koskevalla sopimuksella. Oikealta laukova ruotsalainen pelasi viime sesongilla 18 ottelua SHL-seura HV71:ssa. Puolustaja piipahti keväällä loppukauden lainasopimuksella Tampereen Ilveksessä. 

Kaikkiaan Westerlund pelasi SM-liigan runkosarjassa ja pudotuspeleissä 30 ottelua Ilves-ryhmässä. Tehopisteitä syntyi 3+3=6. Hän pokkasi tamperelaisjoukkueessa kauden päätteeksi Liigan pronssimitalin. 

KalPa joutui tiirailemaan puolustaja-apajia uudelleen, kun runkopakki Anton Karlsson loukkaantui harjoituksissa. Karlsson voi olla sivussa jopa puoli vuotta. Nuori puolustaja Ville Ruotsalainen on puolestaan telakalla arviolta 3–5 viikkoa.

– Anton Karlssonin sekä Ville Ruotsalaisen loukkaantumiset aiheuttivat meille tilanteen, jossa meidän oli reagoitava puolustajatarpeeseen. Filip on erityyppinen ja hyvin erilaisilla vahvuuksilla pelaava puolustaja, kuin Anton, mutta mietimme tässä tapauksessa kokonaisuutta, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi seuran verkkosivuilla.

KalPaa vahvistava Westerlund on pelannut kaikkiaan 141 SHL-ottelua tehopistein 6+10=16. Hän on pelannut HV71:n lisäksi Frölundan ja Timrån paidassa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat