Mainos

Yli 27 vuotta kateissa ollut nainen löytyi kotinsa seinään piilotettuna

Yhdysvalloissa New Yorkissa yli 27 vuotta kateissa ollut nainen on löydetty kuolleena kotitalostaan. Naisen ruumis löytyi kellarista valeseinän taakse piilotettuna, kertoo CBS New York.

JoAnn Nichols katosi joulukuussa 1985. Hän oli ollut katoamisaikanaan 55-vuotias.

Rakennusurakoitsija löysi naisen ruumiin viime viikon perjantaina Poughkeepsiessa sijaitsevasta talosta, jossa Nichols oli asunut yhdessä miehensä kanssa. Naisen ruumis oli sidottu narulla ja kääritty muoviin.

Nichols tunnistettiin hampaiden perusteella. Kuolinsyyntutkijan mukaan naisen kuoleman oli aiheuttanut päähän osunut isku.

– Tätä tutkitaan surmana, kuolinsyytutkija Kari Reiber sanoiBBC:n haastattelussa.

Rakennusurakoitsija oli kutsuttu tyhjentämään talo sen jälkeen, kun Nicholsin aviomies James oli kuollut viime joulukuussa 82-vuotiaana.

James oli myös henkilö, joka ilmoitti vaimonsa kadonneeksi vuonna 1985. Aviomies kertoi Nicholsin jättäneen jälkeensä koneella kirjoitetun kirjeen. Tapausta tuolloin tutkineen poliisin mukaan kirjeessä oli ollut merkkejä masennuksesta, mutta sitä ei voinut pitää itsemurhaviestinä.

Nicholsin masennuksen syyksi arveltiin sitä, että pariskunnan ainoa lapsi oli hukkunut kolme vuotta aiemmin 25-vuotiaana.

Aviomies kertoi myöhemmin sanomalehdille, että rouva Nichols oli soittanut katoamisensa jälkeen jouluaattona ja kertonut olevansa kunnossa. Miehen mukaan vaimo oli kuitenkin kieltäytynyt kertomasta, missä tämä on ja sulkenut puhelimen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.