Yli 20 000 suomalaista on tänään meikittä

Meikitön päivä on Joutsenmerkin kampanja ympäristöystävällisemmän kosmetiikan puolesta, sitä vietetään torstaina 6. syyskuuta. Mukaan oli keskiviikkona 5.9. ilmoittautunut jo lähes 20 000 osallistujaa.

Meikittömän päivän avulla Joutsenmerkki haluaa kiinnittää huomiota siihen, että kaikilla kulutusvalinnoilla on suora merkitys ympäristön hyvinvointiin. Kampanjan kasvoiksi on lupautunut Huippumalli haussa -ohjelmastakin tuttu kauneusalan ammattilainen Anne Kukkohovi.

– Kampanja on taaskin onnistunut yli odotustemme. Tänä vuonna olemme saaneet aikaan enemmän keskustelua kosmetiikan ympäristöystävällisyydestä, mikä on kampanjan perimmäinen tarkoitus. Myös media – lehdet, radio, TV – on kiitettävästi osoittanut kiinnostusta kampanjaa kohtaan. Esimerkiksi Radio SuomiPOPin iltapäivä samoin kuin Radio Novan Konttori on meikitön huomenna, kertoo Ympäristömerkinnän markkinointipäällikkö Sini Sittnikow.

Kampanjapäivän jälkeen tapahtumasta koostetaan kirja, johon kuvataan ja haastatellaan osallistujia, bloggaajia ja tunnettuja suomalaisia. Kuvattavat saavat kirjassa kertoa, mitä ajatuksia Meikitön päivä heissä herätti. Julkisuuden henkilöistä mukana Annen Kukkohovin lisäksi ovat mm. Minna Kauppi, Sanna Stellan, Anna Perho ja Sara Sieppi. Myös Globe Hopen perustaja Seija Lukkala on lupautunut kuvattavaksi. Kuvista suunnitellaan myös näyttelyä.

Vuoden 2011 Meikittömään päivään osallistui kaikkiaan 38 244 suomalaista. Vuoden 2012 päivään oli keskiviikkona 5. syyskuuta ilmoittautunut jo lähes 20 000 osallistujaa.


AVA

Lähde: STT

Kuvat: STT, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja