Mainos

Yle: Viritettiinkö Kankaanniemelle ansa?

Ylen tietojen mukaan Facebook-ryhmässä käytiin neljän naisen voimin noin kuukausi sitten keskustelua, jossa kaavailtiin, että Kankaanniemelle voisi käydä, kuten Ilkka Kanervalle.

Yle on saanut haltuunsa kuvakaappauksen keskustelusta, jonka perusteella naiset ovat saattaneet yrittää lietsoa Kankaanniemeä seksiin liittyviin vihjauksiin ja ehdotuksiin.

Naiset olivat keskinäisessä viestinnässään vakuuttuneita, että Kankaanniemellä oli tapana viestitellä seksuaalisviritteisesti sosiaalisessa mediassa.

Yksi yltyi kirjoittamaan keskustelussa: ”Pitäisköhän ottaa se kaverix ja tehdä pieni julkisuuskikka? Vähän niinkun Kanervat?”

Maanantaina Keskisuomalaisessa julkaistiin kolmen naisen kokemuksia Kankaanniemen heille lähettämistä seksuaalissävytteisiä viesteistä ja ehdotuksista. Kankaanniemi myönsi lähettäneensä viestit ja toimineensa tyhmästi.

Kankaanniemen sopimattomasta kanssakäynnistä naisten kanssa on noussut laaja ja kuohuva keskustelu erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Kuvakaappauksen keskustelun aloittanut nainen on karsinut Facebook-sivultaan Ylen mukaan jonkin verran aineistoa, eikä alkuperäistä naisten välistä keskustelua enää löydy. Kohun käänteitä hän on kuitenkin seurannut lähes päivittäin jakamalla sivuillaan lehtijuttuja sekä pilakuvia aiheesta.

Lue alkuperäinen juttu täältä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.