Yle: Finnair lopettamassa lennot useille kotimaan lentoasemille vähintään ensi kevääseen tai jopa kokonaan

Finnair lopettamassa lennot useisiin kotimaan kohteisiin, uutisoi Yle – yhtiö ei kommentoi, MTV Uutiset kysyy aiheesta Kajaanin kaupunginjohtajalta 4:58
Finnair lopettamassa lennot useisiin kotimaan kohteisiin, uutisoi Yle – yhtiö ei kommentoi, MTV Uutiset kysyy aiheesta Kajaanin kaupunginjohtajalta

Lentoyhtiö Finnair saattaa lopettaa lentämisen kokonaan useille kotimaisille lentoasemille ensi kevääseen asti, kertoo Yle omien tietojensa pohjalta.

Ylen tietojen päätös koskee lentoja Jyväskylään, Joensuuhun, Kemi-Tornioon, Kajaaniin ja Kokkola-Pietarsaareen. 

Yle kertoo, että lentoliikenne näillä asemilla on ollut maaliskuusta alkaen jäissä koronaviruksen aiheuttaman epidemian seurauksena, mutta reitit kyseisille asemille ovat myös Finnairin heikoimmin tuottavia. Ylen mukaan on mahdollista, että lennot näillä kentillä eivät jatku lainkaan.

Ylen tietojen mukaan Finnair aikoo heinäkuusta alkaen portaittain lisätä liikennettä kotimaan reiteillä. Koronapandemian puhkaiseman kysynnän vuoksi yhtiö on kevään aikana lentänyt kotimaan reiteillä harvennetusti tai ei lainkaan.

Finnair julkistaa maanantaina uudet lentoaikataulut, jotka ovat voimassa tämän vuoden heinäkuusta maaliskuuhun 2021. Yhtiö ei kommentoinut reittien lakkautusuhkaa Ylelle.

Lue myös:

    Uusimmat