Mainos

Yksityiset ihmiset haluavat tukea Mannerheim-elokuvaa

Kuva: SolarFilms

Mannerheim-elokuvan tuottaja Markus Selinin viikonloppu sujui ihmisten yhteydenottoihin vastaillessa. Yhteydenottojen pääasiallinen viesti oli se, että ihmiset haluaisivat tukea Mannerheim-elokuvan kuvaamista.

Tukeaan ovat tarjonneet niin suurten yritysten johtajat kuin tavalliset kansalaisetkin. Tarjottu tuki on vaihdellut 50 eurosta erisuuruisten laskujen maksamiseen.

- Nyt tutkitaan sitä, että olisiko yksityisten ihmisten tuen vastaanottaminen juridisesti mahdollista. Keräyslupa täytyy järjestää ja verotusasiat ottaa myös huomioon, sanoo Selin.

Tarkoitus on, että ihmisten ideat otetaan käyttöön. Se, mitä tullaan tekemään, päätetään Selinin mukaan aivan muutaman päivän sisällä.

Mannerheim on persoonana suomalaisille tärkeä. Ehkä juuri siitä johtuu se, että elokuvan tilanne näyttää tällä hetkellä aivan uskomattoman hyvältä, Selin toteaa.

- Kukaan ei voi tällä hetkellä tietää sitä, milloin kuvaukset päästään aloittamaan. Ideaalitilanne olisi se, että ulkokohtaukset kuvattaisiin tämän talven lumilla. Kaikki tarpeellinen on panssarivaunuja myöten olemassa, kertoo Selin.

Rahoittajan vetäytyminen on yleistä elokuva-alalla

Elokuva-alalla on hyvin yleistä se, että joku rahoittajista vetäytyy kesken produktion, sanoo Selin. Esimerkiksi Steven Spielbergin elokuva Abraham Lincolnista on pantu jäihin, koska Paramount Pictures ilmoitti rahojen loppuneen.

- Tämä on Hollywoodyssä ihan jokapäiväistä.

Mutta ainutkertaista on se, että kansa lähtee rahoitukseen mukaan, Selin hehkuttaa.

Lue myös:

Lue myös:

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.