MTV seuraa liikenteen sujumista takatalvessa: Yksi ihminen kuollut henkilöauton ja jakeluauton kolarissa Jyväskylässä – useita onnettomuuksia ympäri maata

Yksi ihminen on menehtynyt henkilöauton ja jakeluauton yhteentörmäyksessä Jyväskylän Vaajakoskella. Sohjoinen ajokeli on saanut aikaan myös lukuisia ulosajoja ja kolareita ympäri Suomen.

Onnettomuus tapahtui 9-tiellä noin 1,8 kilometriä Vaajakosken ABC-huoltoasemalta Kuopion suuntaan. Tieto onnettomuudesta tuli hätäkeskukselle aamulla seitsemän jälkeen.

Ajoneuvojen kyydissä ei ollut kuljettajien lisäksi muita. Poliisi ohjaa liikennettä onnettomuuspaikalla, jossa oli vielä yksi kaista suljettuna liikenteeltä puoli kymmenen aikaan.

Sohjo saanut aikaan onnettomuuksia

Jo eilen illalla haastavissa sääolosuhteissa tapahtui useita kolareita. Sisä-Suomen poliisin mukaan Petäjäveden Yläkintaudentiellä kaksi autoa kolaroi illalla lumesta sohjoutuneella tiellä. Kaarteessa parikymppisen miehen auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle. Vastaan ajoi toinen auto, ja ajoneuvojen etukulmat osuivat toisiinsa. Nuorempi kuljettajista loukkasi alaraajojaan.

Maanantai-illalla myös nuori kuljettaja menetti autonsa hallinnan Jyväskylässä ja ajoi kaiteeseen. Kuljettaja selvisi vammoitta.

Varhain tänä aamuna kolmekymppisen miehen kuljettama pakettiauto ajoi ulos risteyksestä Keuruulla. Myös Sastamalassa varhaisaamun autoilija suistui tieltä. Nokialla kahden auton ohitustilanteessa tapahtui kylkikosketus, ja toinen auto suistui tieltä.

Hämeenkyrössä autoilija törmäsi puuhun ajaessaan ulos tieltä. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin. Muuramella sen sijaan henkilö loukkasi niskojaan, kun kaksi autoa olivat osallisena peräänajokolarissa.

Yön aikana sattui muutamia liikenneonnettomuuksia myös muun muassa Parkanossa ja Pyhäjärvellä.

Lue myös:

    Uusimmat