Yhdeksää eri kieltä! Chelsea-tähden kielitaito mykistää

Jalkapallon valioliigaseura Chelsean hyökkääjä Romelu Lukaku on noussut viime kausina melkoiseksi maalitykiksi. Belgian maajoukkuemies ihastuttaa myös kielitaidollaan.

Jalkapallotoimittaja Nick Stoll muistuttaa Twitterissä Lukakun kielitaidosta. Stoll kertoo kansainvälisen jalkapalloliiton Uefan lähettävän medialle listan siitä, millä kielillä pelaajat ovat valmiita antamaan haastatteluja. Lukaku todellakin erottuu joukosta Chelsean listauksessa.

Lukaku on valmis antamaan kommentteja ranskaksi, saksaksi, englanniksi, espanjaksi, portugaliksi, hollanniksi, flaamiksi ja italiaksi. Lista keräsi paljon ylistystä. Jotkut tosin näkivät, että hollannin ja flaamin välillä ei ole niin merkittävää eroa, että ne pitäisi listata erikseen.

Stoll lisäsi vielä myöhemmin Lukakun puhuvan myös lingalaa, joka on nigeriläis-kongolainen kieli. Lukakun Roger-isä syntyi Zairessa (nykyinen Kongon demokraattinen tasavalta).

Lukaku on onnistunut kertaalleen maalinteossa tämän kauden Mestarien liigassa. Chelsean urakka jatkuu keskiviikkona, kun Malmö FF saapuu joukkueen vieraaksi Stamford Bridgelle.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat