Mainos

YES YOU CAN -paitaan pukeutunut mies räiski kerrostaloa sarjatulella, poliisi pyytää vihjeitä tapon yrityksestä – uhri ei ilmoittautunut

Poliisi tutkii Lahdessa poikkeuksellista tapausta, jossa kerrostalon ovella ollutta henkilöä kohti ammuttiin konepistoolilla. Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut tapauksessa.

Välikohtaus sattui maanantaina noin kello 01 yöllä Kasakkamäentiellä. Poliisin käsityksen mukaan henkilöillä oli kenties näkemyseroja jostain asiasta, mikä lopulta kärjistyi tulitukseen.

– Näitä näkemyseroja on pyritty ratkaisemaan konepistoolin avulla yöllä kerrostalon pihassa. Konepistoolilla on ammuttu sarjatulella kohti kerrostalon ovella ollutta henkilöä, poliisi arvioi tiedotteessaan.

Kukaan ei ole kuitenkaan ilmoittanut poliisille olleensa ampumisen kohteena, eli toisin sanoen uhri ei ole poliisin tiedossa. Ketään ei tapahtumapaikalta tavattu poliisin saavuttua sinne muutaman minuutin päästä ampumisesta. Myöskään minkäänlaisia verijälkiä ei löytynyt.

Poliisilla on paikalta kuitenkin valvontakamerakuvaa, johon ampumavälikohtaus tallentui. Poliisi on ottanut kiinni noin 30-vuotiaan lahtelaisen miehen tapon yrityksestä ja törkeästä ampuma-aserikoksesta epäiltynä. Hänet vangittiin eilen.

Poliisi toivoo yleisöltä havaintoja ampujan liikkeistä sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä, sekä tietoja henkilöstä. Miehellä oli yllään tekohetkellä college-paita, jonka etu- ja takapuolella lukee YES YOU CAN.

– Kaikki havainnot kyseisenlaiseen paitaan pukeutuneesta lyhythiuksisesta miehestä sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä pyydetään puhelimitse numeroon 0295437444 tai sähköpostitse: pitkakestoinentutkinta.ph.hame@poliisi.fi, poliisi pyytää.

Luvattomien konetuliaseiden käyttely johtaa helposti syytteeseen törkeästä ampuma-aserikoksesta.

1:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.