X Factor -tuomari pelkäsi henkensä edestä merellä

X Factor -ohjelman tuomarina tunnettu laulaja Kelly Rowland joutui lomallaan pelottavaan tilanteeseen.

Rowland oli heinäkuussa suunnannut ystäviensä kanssa retkelle ihailemaan valaita Massachusettsin Cape Cod -niemellä. Vuokratulla yksityisveneellä matkalla olleen seurueen retki sai kuitenkin yllättäviä käänteitä sään myötä. 32-vuotias laulaja kertoo pelänneensä henkensä edestä heidän veneensä kadottaessa edellä menneen, seurattavan veneen.

– Tuuli puhalsi todella kovaa ja muistan pelänneeni veneen kaatuvan. Toivoin vain pääsevämme turvallisesti maihin, halusin nähdä huomisen, Rowland muistelee pelottavaa kokemusta People-lehdelle.

Yhtäkkiä seurueen vene oli merellä keskellä ei mitään eikä heidän kännyköissä ollut kuuluvuutta avun hälyttämiseen.

– Maata ei näkynyt eikä mitään poijuja tai muita veneitä. Rukoilin, että kännykkäni toimisi ja lopulta siihen tuli kaksi palkkia kenttää. Saimme yhteyden maalla oleviin tyyppeihin ja he auttoivat meitä.

Lopulta maista lähetettiin vene eksyneitä pelastamaan. Aikaa oli tässä vaiheessa kulunut noin kymmenen tuntia siitä, kun he olivat tajunneet eksyneensä.

– Aallot olivat usean metrin korkuisia ja vene oli kuitenkin vain 10-metrinen. Minusta tuntui, että emme ikinä pääsisi takaisin rantaan, Rowland muistelee kauhunhetkiään.

Destiny’s Child -ryhmästä tunnettu laulaja onkin nyt vakuuttunut siitä, ettei hän tule pitkään aikaan astumaan minkäänlaiseen veneeseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat