Waltteri Torikka nappasi viimeisellä tanssillaan kymppirivin – tuomarit hehkuttivat

5:33
Katso parin hehkutettu herkkä tanssi videolta!

Oopperalaulaja Waltteri Torikka tarjoili katsojille upean finaalin. 

Oopperalaulaja Waltteri Torikka antoi kaikkensa Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan finaalijaksossa yhdessä tanssiopettaja Kia Lehmuskosken kanssa. 

Pari esitti katsojille ensimmäisenä tanssina tango/paso doble -fuusioesityksen Habanera-kappaleen tahtiin. Parin toisena tanssina nähtiin katsojien valitsema rumba kauden neljännestä livestä. Tähtipari tanssi esityksen jälleen Historia de un Amor -kappaleeseen.

Illan viimeisenä esityksenä heiltä nähtiin freestyle, jonka kappaleena kuultiin Pinkin A Million Dreams. 

Tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen hehkuttivat suorassa lähetyksessä Torikan viimeistä tanssia. 

– Se on tosi hieno, että opit hengittämään ja muistat hengittää. Tämä oli todella vapautunut ja iso tanssi, Haapalainen kuvaili.

– Vaatii ihan suunnatonta rohkeutta avata oma herkkä puoli tanssilattialla ja päästää ulos kaikki ne tunteet ja pystyä tehdä se tolla tyylillä ja taidolla jota me päästiin juuri näkemään, Ahti-Hallberg lisäsi. 

– Tanssissa on asioita, joista unelmat tehdään. Ilman unelmia ei olisi elämää, Uotinen sanaili

Pari nappasi viimeisestä tanssistaan täydet 30 pistettä. Finaalissa tuomareiden pisteillä ei ole vaikutusta lopputulokseen, vaan päätöksen tekevät katsojat.  

Katso parin muut finaalitanssit: 

5:10

5:14

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja