Mainos

Vuosia kateissa ollut mies otettiin kiinni Skotlannissa: Epäillään surmanneen vaimonsa, kolme lastaan sekä koiransa raa'asti

0:25
Video: Tältä poliisin eristämällä tapahtumapaikalla näytti keväällä 2011. Mustat muoviverhot peittivät rakennusta, jossa ranskalaismiehen epäillään surmanneen perheensä raa'asti.

Perheensä raa'asta surmasta epäilty ja vuosikausia virkavaltaa pakoillut ranskalaismies otettiin kiinni Glasgow'n lentokentällä Skotlannissa.

Ranskalaisen Xavier Dupont de Ligonnesin epäillään surmanneen vaimonsa ja neljä lastaan vuonna 2011. Poliisit ovat etsineet miestä siitä lähtien.

Mies ennätti olla etsintäkuulutettuna 8 vuoden ajan. Koska hän oli kateissa vuosien ajan, hänen spekuloitiin jo kuolleen. 

Mies saatiin kuitenkin vihdoin kiinni perjantai-iltapäivänä 11. päivä lokakuuta. Mies otettiin kiinni Glasgow’n lentokentällä Skotlannissa.

Ranskan poliisi on vahvistanut nyt, että Dupont de Ligonnes on pidätetty. Hänen kerrotaan matkustaneen peitenimellä. Mies saatiin kiinni vihjeitä seuraamalla.

Verityö järkytti

Dupont de Ligonnes järkytti raa’alla veriteollaan vuonna 2011, kun hän surmasi neljä lasta ja vaimonsa sekä perheen kaksi koiraa Nantesin kaupungissa Ranskassa.

Vaimo oli 49 -vuotias ja perheen lapset iältään 13 ja 20 ikävuoden välillä. Uhrien ruumiiden löytyminen käynnisti teosta epäillyn, eli perheen isän etsinnät. 

Myöhemmin selvisi, että miehellä oli ollut taloudellisia vaikeuksia ja hän oli rekisteröitynyt paikallisen asekerhon ammuntaharjoituksiin.

Lisäksi poliisit löysivät vuonna 2010 lähetetyn viestin, jossa mies ilmoitti haluavansa surmata perheensä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja