Vuosaaren veristä iltapäivää edelsi riita – nainen puukotti kahta, hyökkäsi sivullisten kimppuun ja heilui veitsen kanssa bussissa

Poliisi tutkii eilen Leikosaarentiellä Vuosaaressa tapahtuneita puukotuksia epäiltynä tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisin mukaan useista rikoksista epäilty nainen löi veitsellä eilen kahta ihmistä: miestä vatsaan ja naista ylävartaloon.

Rikoskomisario Teemu Kruskopfin mukaan poliisin käsitys tapahtumista on, että nainen oli ensin riitautunut talon pihalla tuntemansa miehen kanssa. Tämän jälkeen nainen oli poistunut paikalta läheiselle bussipysäkille.

Bussipysäkillä naisen epäillään hyökänneen paikalla olleen sivullisen pariskunnan kimppuun. Tätä tutkitaan Kruskopfin mukaan pahoinpitelynä.

Bussiin nousemisen sijaan nainen oli palannut takaisin riitapaikalle ja puukottanut miestä sekä naista. Puukotusten jälkeen epäilty poistui paikalta läheiselle bussipysäkille ja nousi bussiin.

Seuraavaksi nainen oli heilunut linja-autossa veitsi esillä, jolloin sivullinen ihminen oli puuttunut tilanteeseen. Bussin tapahtumia tutkiaan törkeän pahoinpitelyn yrityksenä ja pahoinpitelynä, Teemu Kruskopf kertoo.

Nainen lähti bussista lyhyen matkan jälkeen. Bussista poistumisen jälkeen poliisi otti naisen kiinni tapahtumapaikkaa melko lähellä olevasta Mustankiven puistosta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja