Mainos

Vuokraturva: Vehviläisen vuokra kohdallaan

Asuntosijoittamisen asiantuntija, Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola pitää Finnairin maksamaa vuokraa toimitusjohtajansa työsuhdeasunnosta hyvin poikkeuksellisena.

Summa on silti oikeaa suuruusluokkaa.

Finnair maksaa Ilmariselle Mika Vehviläisen asunnosta 6800 euron vuokraa kuukaudessa. Arvoasunto sijaitsee Helsingin keskustassa.

- Tällainen suuri 273 neliön huoneisto näin upealla paikalla voisi tulla vuokratuksi suurlähetystölle tai jonkin toisen suuren yhtiön johtajalle työsuhdeasunnoksi tällaisella vuokralla. Mielestäni vuokrataso on ihan oikeassa suuruusluokassa.

Ilmarinen maksoi Vehviläisen asunnosta 1,8 miljoonaa euroa. Finnairin maksamalla vuokralla Ilmarinen saa vuokratuottoa neljä prosenttia.

- Jos lähdetään siitä, että Ilmarinen on hankkinut asunnon sijoitusmielessä, juuri tuon matalampi ei vuokratuotto voi ollakaan. Eli sikäli vuokrataso on perusteltu, Metsola sanoo.

Timo Metsola on myös Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton vuokravälitysvaliokunnan puheenjohtaja ja Suomen Vuokranantajat ry:n hallituksen jäsen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.