Mainos

Vuoden tulppaani -tunnustus Salatuille elämille

Kehitysvammaisten Tukiliitto on myöntänyt kautta aikojen ensimmäisen Vuoden tulppaani -tunnustuksen Salatut elämät -televisiosarjan tuotantotiimille.

Vuoden tulppaani -tunnustus myönnetään henkilölle, yhteisölle tai hankkeelle, joka on merkittävästi edistänyt suvaitsevaisuutta, vaikuttanut suuren yleisön asenteisiin kehitysvammaisuutta kohtaan sekä helpottanut kehitysvammaisten ihmisten liittymistä yhteiskuntaan. Tunnustus jaetaan vuosittain.

Salatut elämät -sarja kuvaa Kehitysvammaisten Tukiliiton mielestä luontevasti kehitysvammaisten ihmisten arkea ja osallisuutta yhteiskunnan elämänmenossa. Lisäksi sarjassa käsitellään todenmukaisesti sikiödiagnostiikan ja vammaisen lapsen saamisen kysymyksiä.

Vuoden tulppaani luovutetaan Salattujen elämien tuotantotiimille Helsingissä perjantaina 28.2.2003, Suomalaisen kulttuurin päivänä.

Tunnustuksen muoto, tulppaani, kertoo värikkyydessään kasvusta, kehityksestä, elämänilosta ja voimasta. Tulppaani on kuvattuna myös Kehitysvammaisten Tukiliiton järjestötunnuksessa. Kehitysvammaisten Tukiliitto on kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä valtakunnallinen tuki-, edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestö. Jäseniä liitossa on noin 20 000.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.