Mainos

VR karsii taas lähiliikennettä

VR karsii pääkaupunkiseudun lähiliikennettä iltapäivällä. Suurimpana syynä ovat pitkään jatkuneiden pakkasten aiheuttamat kalustoviat.

Helsingin ja Tikkurilan välillä kulkevat I-junat on peruttu noin puoli kolmesta alkaen. Helsingin ja Keravan välillä kulkevat K-junat korvataan kello kahden jälkeen N-junilla, jotka pysähtyvät välin joka asemalla. Yksittäiset peruutukset ovat mahdollisia myös muilla linjoilla.

Kaukojunista on päivällä peruttu muun muassa yksi intercity-juna Helsingistä Tampereelle ja takaisin päin. Samoin Helsingistä Joensuuhun ja takaisin kulkeva intercity-juna on peruttu Kiteen ja Joensuun välillä, ja matkustajille järjestetään korvaavat junat.

Kaukojunaliikenne on aamupäivän aikana kärsinyt myös myöhästelyistä, jotka ovat pisimmillään olleet noin reilun tunnin luokkaa.

VR:ltä kerrotaan, että lumen suuri määrä Ilmalan ratapihalla on hidastanut junille tehtäviä toimenpiteitä. Helsingin ratapihan ahtaus pahentaa osaltaan tilannetta, koska muutaman junan myöhästyminen vaikuttaa myös muihin juniin.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.