Mainos

Volkswagen ei ole unohtanut Jettaa – tältä näyttää tammikuussa esiteltävä uusi sukupolvi

Volkswagen on uudistamassa tylsän auton maineessa ollutta Jettaa. Ensiesittely tapahtuu Yhdysvalloissa ensi kuussa, mutta auton saapumisesta Suomeen ei ole toistaiseksi tietoa.

Kuudennen sukupolven Volkswagen Jetta esiteltiin vuonna 2010. Auton ulkonäköä on sen jälkeen piristetty vain hyvin maltillisesti, joten seitsemäs sukupolvi ei tule ainakaan liian aikaisin.

Uusi Jetta esitellään Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa. Volkswagen on nyt julkaissut ensimmäisen kuvan täysin uusiksi pistetystä autosta.

Vaikka Jetta pysyy edelleen perinteisen näköisenä sedanina, on se kuitenkin saamassa hieman vaikutteita lippulaivamalli Arteonista. Aiempaa jykevämpi hartialinja, rohkeammin muotoiltu etusäleikkö ja etuvalojen terävämpi ilme antavat tylsänä pidetylle mallille kaivattua potkua.

Konepellin alta löytynee uusimman sukupolven TSI Evo -bensiinimoottoreita. Auton uskotaan rakentuvan Volkswagen muunneltavalle MQB-alustalle.

Auton ylivoimaisesti tärkein markkina-alue on USA, eikä se ole näillä näkymin tulossa lainkaan myyntiin Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Suunnitelmista Suomen osalta ei ole tietoa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.