Voitele ihosi kauniiksi

Iho tarvitsee suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Sitä täytyy hoitaa säännöllisesti sen tarpeiden mukaisesti. Nämä Hankintatukun voiteet saavat ihosi voimaan hyvin vaativissakin oloissa.

Hankintatukun Viobal New Skin -voide sekä Nutrina Aloe Vera - ja Pycnogenol-geelit ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia. Ne muun muassa tekevät ihosta kimmoisan ja kosteuttavat sitä. Voiteet sopivat kaikille ihotyypeille, joten juuri sinulle sopiva voide löytyy vaivattomasti.

Viobal New Skin

Viobal New Skin on pehmeän täyteläinen ja hyvin imeytyvä keto-orvokki - jojobavoide, joka hoitaa ihon kauneutta ja terveyttä. Se sisältää ihanteellisessa suhteessa keto-orvokkiuutetta, jojobaöljyä, E-vitamiinia ja B5-vitamiinia.

Viobal-voide kosteuttaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sen monipuoliset ominaisuudet suojaavat ja elvyttävät väsynyttä ihoa tehokkaasti sekä tasoittavat ihon pintajuonteita.

Voiteella on myös rauhoittava vaikutus auringon ja tuulen ärsyttämälle iholle. Tuotteen sisältämä keto-orvokkiuute vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kirkastaa ja uudistaa ihoa.

Jojobaöljyllä on tunnetusti ihoa kosteuttava ja pehmentävä sekä ihon pintajuonteita tasoittava vaikutus.

Voide sisältää E-vitamiinia, joka ravitsee ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Se myös vahvistaa ihon rakennetta ja lisää sen hyvinvointia.

Tuotteen sisältämä B5-vitamiini ehkäisee ihon kuivumista, rauhoittaa ja suojaa ihoa ärsytyksiltä sekä edistää ihosolujen uusiutumista.

Voidetta voi käyttää päivä- ja yövoiteena kaikille ihotyypeille. Voiteen pH vastaa ihon luonnollista pH:ta.

Voide on pakattu hygieeniseen pumppupulloon.

Nutrina Aloe Vera -geeli

Voide sisältää Aloe vera -kasvin lehdistä puristettua mehua, joka kosteuttaa ja ravitsee kuivaa, karheaa ja halkeilevaa ihoa tehokkaasti. Aloe vera sisältää runsaasti tehoaineita, jotka edistävät ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta sekä rauhoittavat ärtynyttä ja kutisevaa ihoa.

Lääkeaaloe on kaktusta muistuttava mehikasvi, joka kuuluu aaloeihin. Sillä on paksut mehevät lehdet, joiden geelimäistä sisusta voidaan käyttää sisäisesti moniin vaivoihin tai ulkoisesti ihonhoitoon. Aaloeita on yli 200 lajia, mutta vain muutamalla niistä on hyödyllisiä terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia. Tehokkain niistä on lääkeaaloe.

Lääkeaaloe on ollut monella eri nimellä tunnettu lääkekasvi jo lähes 4 000 vuotta. Aloe vera sisältää yli 150 vaikuttavaa ainetta: muun muassa vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä, joiden ansiosta Aloe vera vaikuttaa parantavasti ja puhdistavasti elimistössä ja ihossa.

Geeli kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti, joten se sopii erityisen hyvin kuivalle, karhealle ja ärtyneelle iholle. Rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta tuote sopii myös herkälle ja punoittavalle iholle. Se myös elvyttää ja korjaa auringon iholle aiheuttamia vaurioita sekä viilentää auringon polttamaa ihoa. Tuotetta voidaan käyttää myös pieniin palovammoihin ja haavoihin.

Geeli sopii kaikille ihotyypeille. Se imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa tai rasvaista tunnetta iholle.

Pycnogenol-geeli

Pycnogenol-geeli kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Sen vaikuttavat luonnon tehoaineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Geeli palauttaa ihon joustavuuden sekä luonnollisen kosteustasapainon.

Tehoaineina rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol, E-vitamiini, pantotenoli ja Aloe vera. Geelin sisältämä rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol) tasoittaa ihon juonteita ja kiinteyttää ihoa, E-vitamiini ravitsee ihoa ja Aloe vera on tehokas ihon kosteuttaja. Pycnogenol geeli ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

Geeli suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja palauttaa ihon kimmoisuuden ja joustavuuden. Geeli korjaa myös auringon aiheuttamia vaurioita, joten se sopii hyvin kuuriluontoisesti käytettäväksi kesähelteiden ja aurinkomatkojen jälkeen. Pycnogenol geelin tehoaineet ravitsevat ja hoitavat auringon rasittamaa ihoa, ja estävät näin ihon kunnon rapistumista.

Geeli on pakattu hygieeniseen ja helppokäyttöiseen pumppupulloon.

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja