Voita oma LEGO avaruusalus!

Juniorilla on käynnissä piirustuskisa, jossa voi voittaa LEGO Avaruusaluksen. Kisa on käynnissä 2.5.-29.5.2011. Palkintona arvotaan kolme kappaletta LEGO City Space Shuttle -avaruusalusta.

Piirrä oma avaruusseikkailusi ja kerro meille mitä siinä tapahtuu. Lähetä piirustuksesi osoitteella JUNIORI 00033 MTV3. Kuoreen tunnus: Avaruusseikkailu. Piirustukseen liitetään mukaan pieni kertomus mitä kuvassa tapahtu, sekä nimi, ikä ja osoite sekä vanhemman puhelinnumero.

Osallistua voi myös sähköisellä lomakkeella Juniori.fin kisakeskuksessa.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl LEGO City Space Shuttle -avaruusalusta. Arvontapäivä on keskiviikkona 1.6.2011

Leiki hyvin

LEGO Group on omistautunut lasten luovuuden kehittämiselle leikkimisen ja oppimisen kautta. Yhtiön perusta on maailmankuulu LEGO-palikka, ja nykyään se tuottaa leluja, kokemuksia ja opetusmateriaalia lapsille yli 130 maassa.

LEGO -nimi on lyhenne kahdesta tanskankielisestä sanasta "leg godt", jotka tarkoittavat "leiki hyvin". LEGO Groupin tavoite ja visio on innoittaa lapsia tutkimaan ja haastamaan omaa luomispotentiaaliaan tarjoamalla valikoiman korkealaatuisia ja hauskoja tuotteita, jotka perustuvat rakennusjärjestelmiimme.

LEGO edistää luovaa leikkiä

Lasten käsissä tuotteet innoittavat ainutlaatuiseen leikkiin, joka on hauskaa, luovaa, mukaansatempaavaa ja haastavaa. Tämä tukee lasta ja antaa erityistä ylpeyttä saavutuksista. Samalla se "automaattisesti" tai leikkisästi kehittää tärkeitä tulevaisuuden taitoja: luovaa ja jäsentynyttä ongelmanratkontaa, uteliaisuutta ja mielikuvitusta, ihmissuhdetaitoja ja fyysistä motoriikkaa. LEGO -palikoilla rakentamisessa on kyse "leikin kautta oppimisesta".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja