Voita LEGO Hero Factory -sankareita!

LEGO Hero Factory tekee sankareita! Juniorilla on käynnissä huikea Hero Factory -kisa, jossa voi voittaa itselleen sankari-vihollinen -tuoteparin. Kisa on käynnissä 7.3.-3.4.2011.

Hero Factory on sankarileikkiä parhaimmillaan

Hero Factory suunnittelee, rakentaa ja lähettää robottisankareita taistelemaan roistoja vastaan, selvittämään kriisitilanteita sekä palauttamaan rauhan universumiin ympäri vuorokauden. Hero Factory sijaitsee mahtavassa Makuhero Cityssä, joka on nykyaikainen kasvava metropoli erilaisine kaupunginosineen ja jossa asuu miljoonia eläviä robotteja. Työntekijöitä Hero Factoryssa on 11 127.
Tutustu tarkemmin Hero Factoryyn

Leiki hyvin

LEGO Group on omistautunut lasten luovuuden kehittämiselle leikkimisen ja oppimisen kautta. Yhtiön perusta on maailmankuulu LEGO-palikka, ja nykyään se tuottaa leluja, kokemuksia ja opetusmateriaalia lapsille yli 130 maassa. LEGO -nimi on lyhenne kahdesta tanskankielisestä sanasta "leg godt", jotka tarkoittavat "leiki hyvin". LEGO Groupin tavoite ja visio on innoittaa lapsia tutkimaan ja haastamaan omaa luomispotentiaaliaan tarjoamalla valikoiman korkealaatuisia ja hauskoja tuotteita, jotka perustuvat rakennusjärjestelmiimme.

LEGO edistää luovaa leikkiä

Lasten käsissä tuotteet innoittavat ainutlaatuiseen leikkiin, joka on hauskaa, luovaa, mukaansatempaavaa ja haastavaa. Tämä tukee lasta ja antaa erityistä ylpeyttä saavutuksista. Samalla se "automaattisesti" tai leikkisästi kehittää tärkeitä tulevaisuuden taitoja: luovaa ja jäsentynyttä ongelmanratkontaa, uteliaisuutta ja mielikuvitusta, ihmissuhdetaitoja ja fyysistä motoriikkaa. LEGO -palikoilla rakentamisessa on kyse "leikin kautta oppimisesta".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja