Mainos

Voiko kolmatta osaa enää tulla?

Carrie pyytää uudessa elokuvassa Kihoa taas kerran New Yorkin yöhön elokuvapartyihin, jotka pr-pomo Samantha on järjestänyt. Kiho kuittaa lakonisesti: "Olen nähnyt tämän kaupungin, olen pyörinyt täällä 30 vuotta".

Mitä tällaisen repliikin jälkeen voisikaan tapahtua seuraavassa elokuvassa? Kukaan ei tiedä, tuleeko sitä ja viisasta olisi ehkä lopettaa tähän - mutta ensin maksaa yleisö ja sitten päättää elokuvayhtiö.

Ehdotan Sarah Jessica Parkerille, että Carrie ja Kiho lähtisivat kolmososassa maanviljelijöiksi.

Parker räjähtää nauramaan.

- Joo! Oletko nähnyt sen klassisen maalauksen: American gothic. Siinä seisoo vanha farmaripariskunta talikko kourassa. Meistähän saisi samanlaisen kuvan.

- Jatkosta ei ole mitään suunnitelmia. Mistäs sitä tulevaisuudesta tietää. Mutta jos soitat minulle 4. kesäkuuta jälkeen, tiedän enemmän.

- Vai farmareiksi... Ei kai nyt sentään, äimistelee Chris Noth. Viininviljelyyn Kiho voisi kyllä satsata.

- On tämä ollut hauska reissu! Olen kyllä valmis jatkamaan, jos Michael Patrick King haluaa, sanoo "Kiho" Noth epäröimättä.

Kim Cattrallin äänensävy muuttuu haikeaksi, kun kysyn, onko tämä satu nyt ohi. Ykkösosan yhteydessä paljastui, että Parker ja Cattrall riitautuivat palkkioista, mutta nämä kiistat ovat tyystin ohi.

- Tämä elokuva lähensi meitä kaikkia, olimme niin paljon yhdessä Marokossa. Minä rakastan rooliani. Toivon, että tämä voisi jatkua, huokaa Cattrall.

Cynthia Nixon ei usko, että näitä roolihahmoja ainakaan eläkkeelle kirjoitettaisiin.

- Ei kai tämä nyt iankaiken voi jatkua. En ole ehtinyt hengähtääkään, kun fiilikseni ovat keskellä tämän elokuvan julkaisua. Ei siinä ehdi miettiä tulevaa.

Kristin Davis uskoo, että kvartetti on valmis, jos kutsu käy.

- Mehän olemme sanoneet jo pari kertaa goodbye, sarjan ja ykkösleffan jälkeen. Mutta täällä ollaan taas! Pitää nyt ensin selvitä tästä humusta ja katsoa sitten, mitä Michael Patrick King miettii.

- Äh, olen ihan väärä ihminen nyt vastaamaan kysymyksiin jatkosta, kiemurtelee ohjaaja Micahel Patrick King ja hymyilee päälle. Ei minulla ollut ykkösosan valmistuttuakaan aavistusta siitä, että tekisin kakkosen.

- Tämä elokuvahan päättyy sanaan "tänään". Muuta en siis tiedä kuin sen, että voimme elää vain tänään, herkistelee ohjaaja.

- Jaa että Carrie ja Kiho muuttaisivat maalle...? Tuskin lähtisivät, kyllä he ovat niin kaupunkilaisia. Onhan tämä sentään yhä kiehtova kaupunki!

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.