Mainos

Voiko keski-ikäisellä naisella olla pitkät hiukset?

Pitkien hiusten yhteydessä on aina keskusteltu siitä, sopivatko ne keski-ikäisille naisille. Jotkut esimerkiksi pelkäävät, että pitkät kutrit vähentävät naisen uskottavuutta tietyn iän jälkeen.

Kun nainen on nuori, pitkä ja kiiltävä tukka on usein tärkein asia ulkonäössä. Suurin osa julkkiksista rakastaa pitkää tukkaa ja myös vaatesuunnittelijat ja stylistit suosivat pitkiä hiuksia. Useiden tutkimusten mukaan myös miehet rakastavat pitkätukkaisia naisia.

Naiset käyttävät parhaimmassa tapauksessa jopa tuhansia euroja hiustenpidennyksiin, mutta silti vaikuttaa siltä, että pitkät hiukset ovat soveliaita vain ennen keski-ikää. Yleinen mielipide näyttää olevan se, että nuoret naiset ovat seksikkäitä pitkähiuksisina, vanhemmat naiset taas näyttävät noidilta tai epäsiisteiltä.

Monet naiset leikkaavat kutrinsa keski-iän lähestyessä sen takia, että "kaikki muutkin tekevät niin". Lyhyt "äitikampaus" ei ehkä ole tyylikkäin vaihtoehto, mutta ainakin helppo!

Ajattelutapa vaikuttaa kuitenkin epäreilulta, sillä monet vanhemmatkin naiset näyttävät upeilta pitkissä hiuksissa. Pitkät hiukset imartelevat kasvojenpiirteitä eri tavalla kuin lyhyet ja voivat jopa nuorentaa henkilöä vuosien verran!

Pitkät hiukset voivat olla myös käytännöllisemmät kuin lyhyet kampaukset: kampaajalla käyntiä voi tarvittaessa siistiä, pitkiä hiuksia ei tarvitse laittaa aamuisin yhtä paljon ja kiireessä voi aina turvautua poninhäntään.

Mitä mieltä sinä siis olet? Tulisiko naisten leikata hiuksensa tietyssä iässä?

MTV3/Helmi

Lähde: shine.yahoo.com

Pääkuva: Shutterstock, toinen WireImage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.