Vitsaileva Jari Sillanpää oli puhua ummet ja lammet toimittajille – asianajaja tiukkana ennen viivästynyttä oikeudenkäyntiä: "Mennään Jari tänne"

17:34

Jari Sillanpään, 54, asianajajan mukaan iskelmätähden oikeudenkäynnin avaaminen on todella vaikeaa vielä tässä vaiheessa sen arkaluontoisuuden vuoksi.

Katso Jari Sillanpään juttutuokio median kanssa ennen oikeudenkäyntiä yllä olevalta videolta!

Ennen oikeudenkäynnin alkua Sillanpää sekä hänen asianajajansa Riitta Leppiniemi olivat median ympäröimänä. Tiedotusvälineiden edustajien lukuisista kysymyksistä huolimatta kumpikaan ei voinut kertoa tulevasta oikeudenkäynnistä juuri mitään.

– Tämä on salaisena käsiteltävä juttu eli meidän täytyy istunnon aluksi sopia siitä, että mitä me tästä asiasta voimme kertoa. Ja se tullaan sitten avaamaan siltä osin kuin se on mahdollista. Mennään Jari tänne, Leppiniemi sanoo.

Istunto viivästyy

Tämän jälkeen Jari Sillanpää vitsailee, että jos hän olisi median kanssa kymmenen minuutin ajan, hän olisi saattanut puhua ohi suunsa ja puhua oikeudenkäyntiin liittyviä asioita, joista ei saa julkisesti puhua.

– No niin, me mennään tuonne odottelemaan toiseen huoneeseen. Täällä istunnon alkaminen viivästyy sen johdosta, että lautamiehet pitää hankkia, Leppiniemi keskeyttää Sillanpään ja median edustajien juttutuokion, ja kaksikko katoaa odottamaan oikeudenkäynnin alkua toisaalle. 

Lue Jari Sillanpään kommentit ennen oikeudenkäynnin alkua: "Olen aika hölösuu ja tulen kertomaan aika paljon"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja