Virve Rosti kauppaa musiikkikamojaan kirpputorilla

Virve Rosti aikoo kaupata omaisuuttaan kirpputorilla.

Legendaarinen suomalaislaulaja Virve "Vicky" Rosti vuosi 2012 on käynnistynyt vauhdikkaasti. Puuhaa hänellä riittää tiiviin keikkailun ja loppukeväästä ilmestyvän levyn parissa. Konsertit ovat vieneet hänet ympäri Suomea, ja MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti kiireisen laulajan Kuopiosta.

Luvassa naisen elämässä keväällä on muutoksia, kun hän vaihtaa asumismuotoaan hulppeaan 62-neliöiseen saunalliseen asuntoon.

– Muutan nyt vuokralta omistusasuntoon huhtikuun aikana. Muutan kymmenenteen kerrokseen, niin siinä riittää totuttelemista, pirteä laulaja pohtii MTV3.fin Viihdeuutisille.

Osoitteenmuutoksen myötä hän aikoo irtautua myös omaisuudesta, jota on kerääntynyt nurkkiin. Suomalaisten sydämet valloittanut 52-vuotias laulaja suuntaakin myymään omaisuuttaan suositulle helsinkiläiselle kirpputorille. Kokoelman helmenä löytyy legendaarisen laulajan musiikkitavaroita.

– Myyn vanhaa roinaa kirpputorilla, kun ylimääräisestä pitää päästä eroon. Kauppaan kaikennäköistä tavaraa viikonloppuna. Musiikkikamojakin löytyy, muun muassa levyjä ja esiintymisasuja. Euroviisu-puku ei ole myynnissä, vaan se on ikuistettu erääseen ravintolaan, hän kertoo suunnitelmistaan.

Tunnelmat omaisuuden kaupittelusta ovat Virvellä ristiriitaiset.

– Onhan se haikeaa, mutta samalla terapeuttista ja vapauttavaa, hän ammentaa tuntemuksiaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat