Viranomaiset löysivät ennätyspitkän huumeiden salakuljetustunnelin Yhdysvalloissa: Varusteltu sähköllä, hisseillä ja ilmanvaihtokanavalla – tältä se näyttää

Viranomaiset löysivät ennätyssuuren huumeiden salakuljetustunnelin Yhdysvalloissa – varusteltu sähköllä, hisseillä ja ilmanvaihtokanavalla: Tältä se näyttää 0:33
Löydetty salakuljetustunneli on yli 1 300 metriä pitkä.

Viranomaiset ovat löytäneet huumeiden salakuljetukseen käytetyn tunnelin Yhdysvaltain San Diegossa. Kyseessä on pisin tunneli, joka on löydetty Yhdysvaltain lounaiselta rajalta, kertoo muun muassa CNN.

Salakuljetustunneli on rakennettu kulkemaan Meksikon vastaisen rajan alta. Tunneli alkaa Meksikon Tijuanan kaupungista ja ulottuu Yhdysvaltain San Diegon kaupunkiin.

Tunneli sijaitsee 21 metriä maanpinnan alapuolella ja sen pituus on 1 313 metriä. Viranomaiset eivät tiedä, kuinka kauan aikaa tunnelin rakentamiseen on kulunut.

Ketään ei ole pidätetty

Tullin ja rajalaitoksen mukaan tunnelista löytyi ilmanvaihtokanava, sähköt ja jokaiselta sisäänkäynniltä löytyi hissi. Lisäksi tunnelista löytyi kiskot, joita pitkin huumeita kuljetettiin kärryllä.

BBC:n mukaan ketään ei ole pidätetty eikä huumeita ole löydetty tapaukseen liittyen.

Salakuljetustunneli löydettiin viime elokuussa, ja nyt viranomaiset julkaisivat kuva- ja videomateriaalia tunnelista.

Lue myös:

    Uusimmat