Mainos

Viranomaiset kiinnostuivat MTV3:n alkoholitestistä

MTV3 Uutisten tekemä alkoholimyynnin pistotesti on herättänyt myös alkoholimyyntiä valvovien viranomaisten mielenkiinnon.

Alkoholitesti noussee esille sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran torstaisessa kokouksessa. Kokoukseen osallistuvat aluehallintovirastojen alkoholiasioista vastaavat päälliköt sekä Valviran henkilökuntaa.

– Meillä on torstaina ennalta sovittu kokous, jonka yhteydessä varmasti keskustelemme testistä, koska asia on merkittävä ja se on saanut paljon julkisuutta, Etelä-Suomen aluehallintoviraston tarkastaja Leena Piipponen toteaa.

Hänen mukaansa alkoholitarkastajat saattavat ryhtyä jatkotoimenpiteisiin niiden kauppojen osalta, jotka kärähtivät testissä.

Valviran ylitarkistaja Juuso Nieminen vahvistaa, että aluehallintovirastojen ja Valviran alkoholihallinnon yhteistyöryhmä kokoontuu torstaina. Myös hän pitää mahdollisena sitä, että testistä keskustellaan kokouksessa, vaikka asiaa ei kokouslistaan ehditty laittaa. Kokouskutsu ehdittiin lähettää ennen MTV3 Uutisten tekemää testiä.

MTV3 Uutiset kertoi perjantaina, että koehenkilömme, 16,5-vuotias tyttö sai ostettua alkoholia peräti kahdeksasta kaupasta. Testiin valikoitui 20 satunnaista kauppaa Helsingistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.