Vinkit ensitreffeille: Näin valitset oikean paikan tapaamiseen

Ensitreffeille ei kannata lähteä mihin tahansa paikkaan. Näin valitset hyvän paikan treffeille, thefrisky.com uutisoi.

Mieti ensitreffit tarkasti, niin pystyt keskittymään itse asiaan - seuralaiseesi.

Paikka

Oikean treffipaikan valinta on treffiesi tärkein asia. Valitse tapaamispaikkanne sen mukaan, mistä treffikumppanisi on tulossa. Onko hän tulossa kotoa, työpaikalta vai jostakin muualta? Valitse paikka, johon teidän kummankin on helppoa tulla.

Ruoka

Ruoan valinta kuulostaa yksinkertaiselta tehtävältä, mutta sitä se ei ole. Liian moni kasvissyöjä pyydetään treffeille pihviravintolaan, alkoholisti baariin tai allergikko kalaravintolaan. Italialainen ravintola voi olla hyvä valinta, sillä sieltä löytyy usein jotakin kaikille.

Hinta

On vuosi 2012. Naisten tulisi olla valmiita maksamaan treffinsä, etenkin jos he itse pyytävät miestä treffeille. Yhtälöstä tulee kuitenkin vaikea, jos mies valitsee treffipaikaksi hintavan paikan. Kukaan ei halua tuhlata koko kuukausipalkkaansa yhtenä iltana, etenkin jos treffeistä tulee tylsät. Mene siis mieluummin kahville kuin Michellin-tähden ravintolaan.

Häly/oma rauha

Ensitreffejä ei kannata järjestää hälyiseen paikkaan, sillä ethän halua huutaa ääntäsi kipeäksi ensimmäisellä tapaamisella. Oma rauha on myös hyvin tärkeää. Ei ole kiva olla puristunut ventovieraita vasten, kun tutustut johonkuhun ensimmäistä kertaa. Myös hyvin intiimi ravintola, jossa kaikki kuulevat toistensa puheen, voi olla huono valinta.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja