Mainos

Villin naisen vinkit makuuhuoneeseen

Kaipaako seksielämäsi hieman piristystä? Asuuko sisälläsi villi nainen, muttet ole vielä uskaltanut päästää sitä ulos?

Usein sanotaan, että villeillä naisilla on hauskempaa. Olisiko sinustakin joskus kiva kokeilla jotain erilaista ja rohkeaa? Tässä muutamia Tracy Coxin vinkkejä, kuinka sinustakin kuoriutuu ulos villipeto makuuhuoneeseesi.

Kaikki lähtee pukeutumisesta, kirjoittaa Cox Superseksiä-kirjassaan. Jätä siis päällesi vain jotain eroottista ja rohkeaa, kuten korot ja stringit tai upeat rintaliivit. Älä kuitenkaan liioittele, sillä liian provosoivat pornoasut lipsuvat helposti mauttomuuden puolelle. Villeillä tytöillä on runsaasti erilaisia seksuaalisia puolia ja asut niiden mukaan. Kokeile vaihtelun vuoksi höyhenpuuhkaa tai sivusta avattavia alushousuja. Etsi laatikostasi se silkkihuivi, jota et koskaan ole käyttänyt ja käytä sitä nyt sitomisleikkeihin.

Puhu roolin mukaan. Tuhmat puheet kiihottavat. Tämä johtuu Coxin mukaan siitä, ettei nainen yleensä puhu suorasukaisesti. Viehätys perustuu "madonna keittiössä, huora olohuoneessa" -juttuun, joten jos kannat normaalisti puhtaan ja neitseellisen roolia, tuhmien puhuminen voi sopia juuri sinulle.

Ole johtaja. Nainen joka ottaa ohjakset käsiinsä ja on makuuhuoneen valtiatar, kiihottaa miestä. Cox ehdottaa leikkiä, jossa sinä olet kartanonrouva ja miehesi hovimestari. Miehen pitää vastata jokaiseen pyyntöösi tai hänet karkotetaan esimerkiksi keittiöön pesemään astioita. Käske ensin mies hakemaan sinulle lasi viiniä, sitten valmistamaan sinulle kylpy ja pian jo saippuoimaan sinua. Pikkutuhmaa ja todella kiihottavaa!

Yhdyntä pannaan!

Julista yhdytä kielletyksi asiaksi esimerkiksi seuraavaksi viideksi kerraksi. Näin joudutte keksimään erilaisia tapoja tyydyttää toisianne. Leikkiä voi viedä pidemmälle, esimerkiksi niin että ensimmäisellä kerralla voitte käyttää vain suutanne, toisella kerralla vain käsiä, kolmannella kerralla tiettyjä alueita ei saa koskea ja niin päin pois. Cox lupaa, että viides kerta, jolloin vain yhdyntä on sallittua, on mahdollisesti elämäsi paras.

Älä häpeile, vaan ota rohkeasti oma nautintosi. Käytä vaikka miehen kättä työkalunasi viihdyttääksesi itseäsi. Ota miehen käsi rohkeasti omaasi ja imeskele hänen sormiaan. Kosketa miehen kädellä kaulaasi, rintojasi, vatsaasi… Älä hellitä vaan määrää itse tahti.

Härnää tekstiviesteillä. Lähetä miehellesi eroottissävytteisiä viestejä keskellä työpäivää. Muista kuitenkin tarkistaa numero, ettei viesti lipsahda vahingossa vaikka anopillesi.

Muista vaihtelu! Älä aina sorru samoihin leikkeihin. Kokeile strippaamiseen vaihtelua sillä, että sidot miehesi silmät ja sitten kerrot hänelle kuinka strippaat, minkä vaatekappaleen nyt otat pois. Cox kehottaa koskettelemaan miestäsi vartalollasi ja lopulta kun olet aivan alasti, poista side miehen silmiltä.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Tracy Cox: Superseksiä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.