Viisi syytä, miksi mies ei kosi sinua

Jos miehesi ei näytä olevan aikeissa kosia sinua, syy voi olla itsessäsi. Huonosta suhteesta kannattaa myös lähteä ajoissa, ennen kuin olet menettänyt lopunkin kunnioituksen itseäsi kohtaan.

Tuntuuko sinusta, että ystäväsi sitoutuvat kovaa vauhtia, menevät naimisiin ja saavat lapsia unelmiensa miehen kanssa, mutta oma kumppanisi on vain sitoutumiskammoinen ikinuori? Onko sinulle käynyt niin, että sitoutumista inhonnut miehesi löytääkin alta aikayksikön uuden naisen, jonka kanssa hankkii perheen ja menee naimisiin? Jos olet jatkuvasti miesten kanssa, jotka eivät kuvittelekaan menevänsä kanssasi naimisiin, kannattaa miettiä, onko omassa asenteessasi vikaa.

Yourtango.com listasi asiat, jotka karkottavat miehen.

1. Olet menettänyt kunnioituksen itseäsi kohtaan

Oletko viettänyt niin paljon villejä sinkkuöitä, että et enää edes muista, kenen luota viimeksi heräsit? Muista, että saadakseen mieheltä kaiken, ei tarvitse antaa kaikkea, ainakaan aivan heti. Miehet arvostavat naisia, jotka kunnioittavat itseään sen verran, että valikoivat tarkkaan, kenen kanssa päätyvät sänkyyn.

2. Itseluottamuksesi on kateissa

Itseluottamuksemme nousee ja laskee elämämme aikana. Kun itseluottamuksemme on kohdillaan, olemme myös viehättävimmillämme. Jos huomaat, ettei nykyisellä kumppanillasi ole aikomuksiakaan sitoutua sinuun, mene eteenpäin elämässäsi ja saat kadotetun itseluottamuksesi takaisin.

3. Analysoit suhteen puhki

Epätoivoisimmat ikisinkut ovat usein niitä, jotka keskittyvät analysoimaan treffikumppaniensa käytöstä loputtomiin. Jos sinun täytyy miettiä pääsi puhki, mitkä ovat miehen tunteet, suurta rakkautta ei mitä luultavimmin ole ilmassa. Jos ihmissuhteesta on tulossa jotakin merkittävää, sitoutuminen tapahtuu usein jo hyvin alkuvaiheessa suhdetta.

4. Et huomio miehesi mielipiteitä

Jos miehesi puhuu jatkuvasti, kuinka avioliitto on surkea instituutio, miten hän ei aio ikinä mennä naimisiin tai kuinka hän ei usko avioliittoon, älä kuvittele, että hän aikoo mennä naimisiin kanssasi.

5. Olet oikea draamakuningatar

Naisilla on outo tapa kalastella huomiota järjestämällä oikeita kohtauksia. Tulos on kuitenkin usein päinvastainen. Miestä ei kiinnosta liitto naisen kanssa, joka on jatkuva draamakuningatar.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock/Lana K

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja