Viisi hyvää syytä satsata viihteeseen kotona

Kotiin satsataan aikaa ja rahaa. Yksi asia, joka saattaa unohtua, kun kotia aherretaan mahdollisimman viihtyisäksi, on viihde.

Viisi hyvää syytä, miksi CANAL+:aan kannattaa panostaa

1. Maailman parhaat leffat. CANAL+ esittää kaikki laatuleffat ensimmäisenä Suomen TV:ssä. Ohjelmistoon satelee ensi-iltoja jatkuvalla syötöllä, mikä käytännössä tarkoittaa yli 300 elokuvaa vuodessa. Suurin osa näistä näytetään HD-laadulla. Yli 300 elokuvan joukkoon mahtuu niin Hollywoodin kirkkaimmat kassamagneetit, kuin kriitikoiden rakastamat pienemmät pätkät ympäri maailmaa.

2. CANAL+ on Suomen monipuolisin ja laadukkain sarjakanava. Se näyttää koukuttavimmat TV-sarjat, kuten Housen, True Blodin ja Dexterin, aina ensimmäisenä Suomen TV:ssä. CANAL+ Series näyttää muun muassa kaikki HBO:n huippusarjat vain muutaman viikon Yhdysvaltojen ensi-illan jälkeen.

3. Ylivoimainen urheilutarjonta; Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Veikkausliiga, UEFA Champions League ja UEFA Europa League. Nämä takaavat, että CANAL+ on erityisesti futishullujen pyhättö. Mutta myös muuta urheilua piisaa, kuten yleisurheilun Timanttiliiga, NBA ja tenniksen ATP-turnaukset sekä Grand Slameista Wimbledon ja Ranskan avoimet. Lähetyksissä on tietysti mukana Suomen parhaat asiantuntijat ja kommentaattorit Pasi Rautiaisen ja Keith Armstrongin johdolla.

4. Ei mainoskatkoja, eli kaikki lähetykset niin sanotusti puhtaana käteen.

5. CANAL +:n voi tilata kaikkiiin Suomen koteihin, katsoit TV:tä sitten antenni-, kaapeli-, satelliitti- tai ITP-kodissa. Kaikki tämä alle eurolla päivässä.

Lisätietoja saat CANAL+:n kotisivuilta, Facebook-sivustolta CANAL + Suomi tai ottamalla yhteyttä omaan operaattoriisi.

Katso video!

MTV3

Kuvat: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja