Viihdeuutisten lukijat ihmettelevät Amadeuksen ahneutta

Tangokuningas Amadeus Lundberg kohautti kansaa taannoin valittamalla liian pienestä keikkapalkkiosta. Viihdeuutisten lukijat ihmettelevät nuoren miehen kommentteja.

20-vuotias kultakurkku on noussut raketin lailla suomalaisten lavatanssien ykkössuosikiksi. Heinäkuussa tangonkuninkaan kruunun kutreilleen painanut Amadeus on ehtinyt jo valitella liian pientä keikkapalkkiota lehdissä.

Viihdeuutisten lukijat tyrmäävät nuorukaisen ahneuden ja ihmettelevät, kuinka mies ei voi olla tyytyväinen 4000 euron käteen jäävään palkkaan.

Kyselyyn vastanneista peräti 76,8 prosenttia oli sitä mieltä, että Amadeus tienaa laulamisellaan hyvin.

– Normaali duunari saa n. 5-7€ tunnilta, kun otetaan verot pois, ja nuoriherra 200€ 2x45 minuutilta, ja se on liian vähän?! nimimerkki Miettikääpä kummastelee.

– Jos saa 200 euroa yhden illan duunista, niin on se kyllä minusta aika paljon. Kymmenen keikkaa kuukaudessa ja 2000 euroa kasassa. Minä teen töitä kuun jokaisena arkipäivänä klo 8-16 ja saan saman verran palkkaa käteen, nimmerkki Hullu se on! lataa.

Suursuosikiksi nousseella Amadeuksella on kuitenkin vankka ihailijakunta, joiden mielestä laulajan pitäisi tienata moninkerroin enemmän kuin nyt.

– Pitäiskö Amadeuksen tahkota rahaa vain järjestäjille ja Auraviihteelle ja jäädä itse nuolemaan näppejään? Tanssipaikoilla rikotaan yleisöennätyksiä!, nimimerkki Moonika puolustaa suosikkiaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat