Viihdeuutisten äänestys: Anette Latva-Piikkilä upein naisjuontaja

Viihdeuutisten lukijoiden mielestä MTV3:n upein juontaja on moottoriurheiluun keskittynyt toimittaja Anette Latva-Piikkilä. Nainen on hurmannut äänestäjänsä niin kauneudellaan kuin älylläänkin.

Viihdeuutisten nettisivuilla kysyttiin viime viikolla, kuka kanavan naisjuontajista on yleisön mielestä upein. Latva-Piikkilä vei ykköspaikan reilusti, sillä hän sai äänestyksessä lähes 46 prosenttia äänistä.

Suurimman vaikutuksen äänestäjiin oli tehnyt Latva-Piikkilän viehättävä olemus yhdistettynä tiukan ammattimaiseen otteeseen moottoriurheilun maailmassa.

– Aneten ulosanti yhdistettynä kauniilla ulkonäöllä on täydellinen yhtälö! kiteytti nimimerkki Kimi monen äänestäjän mietteet perusteluissaan.

Toiseksi äänestyksessä tuli Maajussille morsian -ohjelman lempeä juontaja Miia Nuutila, joka hurmasi yleisöä myös tanssitaidoillaan menneenä keväänä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Kolmannelle sijalle Viihdeuutisten lukijat äänestivät T.i.l.a -ohjelmaa juontavan Laura Ruoholan ja neljänneksi tuli Huomenta Suomea ja Viihdeuutisia luotsaava pirteä Sanna Kiiski.

Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat