Viialassa raiskattiin mies

Noin 50-vuotias pirkanmaalainen mies raiskattiin perjantaina Viialassa. Mies oli internetin välityksellä ollut yhteydessä Jaana-nimellä esiintyneeseen henkilöön.

Yhteydenpidossa oli päädytty sopimukseen sadomasokistisen seksin harjoittamisesta. Keski-ikäisen miehen mentyä sovittuun tapaamispaikkaan häntä vastassa oli komikymppinen mies, jota pahaa-aavistamaton masokisti luuli "Jaanan" tuttavaksi, joka opastaisi hänet "Jaanan" luokse.

Oppaana esiintynyt mies sanoi, että Jaana odottaa keski-ikäistä miestä ja että matka jatkuisi Jaanan luokse.

Miehet pääsivät perille yksityistilaan, jossa opastaja kehotti uhria riisuuntumaan. Tämä riisuuntui, ja sen jälkeen opastaja laittoi hänelle sekä käsiin että jalkoihin käsiraudat. Uhri oli edelleen siinä luulossa, että kyse oli vain valmistautumisesta "Jaanan" kohtaamiseen.

Opas riisui myös omat housunsa ja raiskasi uhrin väkivaltaisesti pakastinta vasten. Hän riisti uhriaan seksuaalisesti myös muin tavoin.

Poliisille tieto tuli lauantaiaamuna. Rikoksesta epäilty otettiin kiinni sunnuntaina aamupäivällä, ja hänet on pidätetty raiskauksesta epäiltynä. Mies on kuulustelussa myöntänyt teon.

Hän asuu Pirkanmaalla. Mitään Jaana-nimistä naista ei ollut olemassa, vaan kyse oli internetissä tavallisesta identiteettivarkaudesta.

Tutkinnanjohtaja komisario Jari Jakobsson Pirkanmaan poliisista sanoo, ettei epäilty poliisin tietämän mukaan ole aiemmin syyllistynyt rikoksiin.

- Mitään erityistä motiivia hän ei ole teolleen kertonut. Kuulusteluissa hän on vain selittänyt, miten asiat hänen mukaansa tapahtuivat Jakobsson sanoo.

Hän ei osaa sanoa, vaatiiko epäiltyä vangittavaksi, mutta mahdollinen vangitsemisvaatimus on esitettävä käräjäoikeudelle viimeistään keskiviikkona.

Jakobsson ei ole aiemmin tutkinut raiskausrikosta, jossa uhrina on mies.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja