Vihreä kasvislautanen

  • 1-2 pientä kesäkurpitsaa
  • 1-2 parsakaalia
  • 1 nippu vihreää tankoparsaa
  • 200 g vihreitä papuja
  • 400 g ruusukaalia
  • 3 sellerin vartta
  • Kastike:
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl öljyä
  • 1 tl soijakastiketta
  • 1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna

Puhdista ja pilko kasvikset saman kokoisiksi.

Kypsennä kasvikset puolikypsiksi joko keittäen tai mikrossa.

Sekoita kastikkeen raaka-aineet kattilassa ja kuumenna niin kauan, että hunaja sulaa.

Asettele kasvikset tarjoilulautaselle ryhmittäin ja kaada kastike kasvisten päälle.

Tarjoa heti. Sopii lisäkkeeksi niin kala- kuin liharuoillekin.

Vinkki: Inkiväärin voi korvata valkosipulilla.

Resepti: Kotimaiset Kasvikset

Lue myös:

    Uusimmat