Viettäisitkö yhden yön varatun kanssa? Nyt puhuvat suomalaiset!

Rakkaus iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta – mutta entä, jos sen kohde on jo varattu? Helmi kysyi lukijoiltaan, viettäisivätkö he yön varatun ihmisen kanssa. Lue kyselyn tulokset!

Elokuvassa Vain yksi yö Robert Redfordin esittämä miljonääri haikailee suhdetta avioituneen naisen kanssa ja lupaa maksaa kuusinumeroisen summan yöstä tämän kanssa. Lopulta Demi Mooren esittämä vaimo suostuu tarjoukseen. Suostuisitko sinä viettämään yösi ihanan, mutta varatun ihmisen kanssa? Helmi kysyi asiaa lukijoiltaan!

Kyselyyn vastasi yli 1000 henkeä, joista 39 prosenttia ei koskaan sortuisi varattuun henkilöön. 31 prosenttia sen sijaan oli jo viettänyt yön jonkun muun rakkaan kanssa! 15 prosenttia vastaajista tekisi "redfordit" ja suostuisi yhteen yöhön varatun, mutta ihanan kumppanin kanssa. 12 prosenttia vastanneista voisi viettää varatun kumppanin kanssa useitakin öitä.

Miten lukijat perustelivat vastauksiaan? Lue lukijoiden kertomuksia alta!

Halveksin naisia, jotka iskevät varatun miehen

– Minusta on moraalitonta harrastaa seksiä varatun miehen kanssa tai itse pettää puolisoaan. Kaikille tulee vain siinä hommassa loppujen lopuksi paha olo.

– Halveksin naisia, jotka iskevät varatun miehen. Sellaiset naiset vaikuttavat minusta katkerilta ja kateellisilta.

– Ei todellakaan paranna varatun parisuhdetta ajatus, että jos ei kotona saa, niin autan kaveria hädässä. Siinä kohtaa pitää varatun katsoa peiliin ja miettiä, miksi niin on. Ja sinkut, haluatteko sitten tulevaisuudessa jakaa oman miehenne toisen naisen kanssa?

– Minä en ole koskaan – sinkkunakaan – koskenut tikullakaan varattuun mieheen. En voisi olla toiselle naiselle niin halpamainen. Vapaitakin miehiä on. Ja viimeiset 18 vuotta minulla on ollut ihan oma mies. Ei ole tarvetta eikä halua vieraisiin.

– Itse olen varattu, joten en mistään hinnasta pettäisi miestäni! En varatun enkä sinkun kanssa.

– En koskaan haluaisi lainata miestä, joka on jo toisen oma. Arvomaailmani ei vain voi hyväksyä pettämistä ja yhden illan juttuja eikä myöskään "toisen naisen" rooliin ryhtymistä. Ei ikinä! Liian moni ihminen joutuisi kärsimään yhden yön takia.

– En pystyisi katsomaan peiliin enää koskaan, häpeäisin niin paljon tekoani. Enkä ikinä tekisi sitä miehelleni, että pettäisin häntä ...Ällöttää pelkkä ajatus!

– En voi ymmärtää niitä naisia, jotka suostuvat olemaan kakkosena. Eivätkö he arvosta itseään?

Minulla on ollut useita suhteita varattujen miesten kanssa

– Itse asiassa olen jo tehnyt niin: asia selvisi minulle vasta pari viikkoa tapahtuneen jälkeen ja kyllä harmitti!

– Minulla on ollut useita suhteita varattujen miesten kanssa, koska toinen vaihtoehto olla ilman seksiä. Ikäiseni vapaat miehet ovat kuolleita, alkoholisoituneita tai impotentteja... Jos se en olisi minä, niin joku muu. En koe syyllisyyttä. Olen eronnut, eikä minulla ole hinkua saada riesakseni 24/7-miestä...

– Miksi en viettäisi? Jos mies kiinnostaa minua ja on minusta kiinnostunut, ei ole väliä onko se varattu vai ei.

– Varatun miehen vierestä olen herännyt... Joskus sitä vain kaksi ihmistä ajautuu samaan paikkaan.. Vaikka eihän se oikein ole, jos toinen on varattu.

– Itse asiassa olen jo tehnyt niin, muutamia kertoja... Jokainen aloite on tullut mieheltä itseltään: eivät saa sitä puolisoltaan, mitä heille annan. Tunnen empatiaa heitä kohtaan ja saan samalla sitä, mitä minä haluan. Kysyntä ja tarjonta kohtaavat, luottamuksellisesti.

– Ehkä silloin, jos mies on varattu, mutta löysässä talutushihnassa. Kenenkään toiseksi naiseksi en kuitenkaan ala, jos on perheellinen ihminen tai vakavassa suhteessa.

– Aiemmin olisin vastannut ehdottomasti "en ikinä", mutta elämä opettaa. Harva ihminen kolahtaa niin kovasti, että siinä menee tunteen mukaan ja ajautuu tekemään järjettömiä tekoja. En kuitenkaan pysty jatkamaan suhdetta, se oli vain yksi yö. En kadu sitä, mutta en ole ylpeäkään teostani.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja