Vietä vappua kuin Katy Perry tai Nicki Minaj – lue viime hetken tyylivinkit juhlaan!

Vappuna kannattaa unohtaa arkinen harmaus ja pukeutua serpentiinin sävyihin! Luo vapputyyli Katy Perryn tai Lady Gagan mukaan. Katso vinkit!

Hullunkurinen pukeutumisidea on hyvä toteuttaa juuri vappuna, kun asuilla ja asusteilla saa leikitellä luvan kanssa. Näin luot näyttävän ja helpon vappukokonaisuuden julkkisten tyyliin!

Vappuhiukset

Mitä kirkkaampaa, sen parempaa! Hulluttelevat hiukset saat helposti kauppojen hyllyltä peruukin tai pikavärin muodossa. Monet julkkikset suosivat sateenkaaren värejä hiuksissaan.

Tumma ja tulinen Katy Perry on jo pitkään viihtynyt häikäisevissä turkoosin, purppuran ja pinkin sävyisissä hiuksissa. Myös Rihanna, Nicki Minaj ja Avril Lavigne tekevät rohkeita hiusvalintoja. Peruukki ratkaisee vapun hiuskriisit, sillä se pysyy hyvin muodossa, kunhan kiinnitys on kunnossa. Huvitteluperuukit maksavat tavallisen hiusvärin verran ja uuden värin lisäksi saat itsellesi täysin uuden kampauksen. Kippis!

Vappuvaatteet

Vappu ei ole vaatimattoman juhla. Unohda kaikki pukeutumissäännöt ja sekoita värejä, kuoseja ja materiaaleja vapaasti yhteen. Näyttävä tyyli on nyt helposti saatavilla, sillä neonvärit ovat muodissa. Jos et tahdo poiketa tavanomaisesta tyylistäsi liikaa, piristä kokonaisuutta esimerkiksi kirkkaanvärisillä sukkahousuilla. Ota huomioon myös Suomen vaihteleva sää! Kirkkaanpinkki tekoturkis on näyttävyytensä lisäksi myös lämmin.

Vappuasusteet

Jos hiusten tai vaatekaapin värimuutokset pelottavat, voit hassutella asusteilla. Hulvattomat aurinkolasit, värikkäät korut tai erikoinen laukku voivat riittää vapputunnelman luomiseksi! Jos oma naama ei miellytä, on vappuna vaihtoehtoja myös kasvojen kohotukseen. Naamiot, naamarit tai perinteinen kasvomaalaus (ota mallia esimerkiksi KISS-yhtyeeltä) tehoavat jokaiseen ulkonäkökriisiin.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja