Mainos

Vieraat 2006 kevät

12.01.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Harri Syrjänen

Vieraat: Minna Astikainen ja Maarit Lehtonen

Minna ilmoitti lapsuudenystävänsä Maaritin mestarikokkien oppiin. Aki Wahlmanin ja Harri Syrjäsen opastuksella valmistuvat grillattu entrecote ja paistetut kasvikset, maustevoi sekä suklaakohokas.

19.01.2006

Kokit: Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen

Vieraat: Marika Civill ja Jyri Halinen

Marika Lempäälästä lähetti miehensä Jyrin kokkikouluun. Mestarit Jyrki Sukula ja Harri Syrjänen opettavat palomiehelle karitsan paahtopaistin ja caponatan valmistuksen.

26.01.2006

Kokit: Jyrki Sukula ja Hans Välimäki

Vieraat: Susanna Leino ja Pipsa Kirjavainen

Suklaan ystävä Susanna päätyi Liemeen ystävänsä Pipsan ilmoittamana. Jyrki Sukulan ja Hans Välimäen opastuksella valmistetaan hummeria, kukkakaali-couscousta, liekitettyjä banaaneja ja kuumaa suklaata.

9.2.2006

Kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki

Vieraat: Outi Eriksson ja Saila Machere

Outi ilmoitti työkaverinsa Sailan kokkikouluun. Kuinka käy kun tehtävänä on valmistaa perinteistä läskisoosia, perunamuusia ja sillikaviaaria Harri Syrjäsen ja Hans Välimäen opastuksella.

2.3.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Hans Välimäki

Vieraat: Leena Pulkkinen ja Anu Rosti

Leena yllätti siskonsa Anun kokkikoululla. Mestarikokit Aki Wahlman ja Hans Välimäki opettavat maissikanan leikkeen ja parsasalaatin valmistuksen.

9.3.2006

Kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki

Vieraat: Mersia ja Petri Raunio

Mersia ilmoitti miehensä Petrin mestarikokkien oppiin. Hans Välimäen ja Harri Syrjäsen opastuksella valmistetaan paistettua siikaa, antiboise-kastiketta ja pannacottaa.

16.3.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Jyrki Sukula

Vieraat: Susanna Vanhala ja Kari Räikkönen

Kari päätyi Liemeen tyttärensä Susannan ilmoittamana. Mestarikokit Aki Wahlman ja Jyrki Sukula valmistavat viisimauste-ankkaa, jasmiiniriisiä ja vihreää wokkia.

23.03.2006

Kokit: Aki Wahlman ja Harri Syrjänen

Vieraat: Mika ja Tuuli Kuutti, Antti Jäntti

Kaverukset Mika ja Antti päätyivät kokkikouluun Tuulin ilmoittamina. Aki Wahlman ja Harri Syrjänen opastavat poron sisäfileen, papumuhennoksen sekä punasipuli-vinaigretten valmistamisen.

30.3.2006

Kokit: Harri Syrjänen ja Hans Välimäki

Vieraat: Tero Kojo ja Harri Hamari

Liemessä-ohjelman kausi päättyy merihenkisesti. Kippari Harri päätyi Liemeen ystävänsä Teron ilmoittamana. Kevään viimeisessä jaksossa valmistetaan kala-äyriäispataa ja tiramisua mestarikokkien Aki Wahlmanin ja Jyrki Sukulan oppien mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.