VIDEO: Salkkarit-Sami muistelee fanikohtaamisia: Kyselyjä paluusta

Sami Uotila kertoo ikimuistoisimmista fanikohtaamisistaan. 2:26

Aki Nikkinen herättää niin ristiriitaisia tunteita Salattujen elämien katsojissa, että Sami Uotilan fanikohtaamisetkin sujuvat ristiriitaisissa merkeissä.

Salatuissa elämissä Aki Nikkistä näyttelevä Sami Uotila on saanut ristiriitaista palautetta roolistaan. Koska Nikkinen herättää ristiriitaisia tunteita, eivät kaikki fanikohtaamisetkaan ole olleet samanlaisia.

– Fanikohtaamiset olivat aina joko todella innostuneita tai lämpimiä tai sitten ohi käveli tuhahteleva ihminen. Ne olivat selkeästi joko positiivisia tai sitten Nikkinen oli ärsyttänyt, Uotila kertoo.

Uotila on ollut 13 vuoden ajan poissa Salkkarit-kaartista, mutta ihailijat ovat kyselleet häneltä jatkuvasti, palaako hän sarjaan.

– On hauskaa päästä vastaamaan, että kyllä palaa ja varmasti mukavin juonenkääntein.

Myös toisenlaista palautetta on tullut. Jotkut laitapuolen kulkijat muistavat Nikkisen myyneen huumeita sarjassa ja kyselevät Uotilalta edelleen, millaisella menestyksellä touhu on sujunut.

– ”Alan miehet” saattavat edelleen huikata: ”Aki hei, miten on nappikauppa sujunut?” Siinä saattaa olla omat lapsetkin vieressä ja he kyselevät: ”Isi mistä on kysymys?” Uotila nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja