Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

VIDEO: Salkkareissa raju kohtaus – kuolevan Paulan sydän Nellalle

Salatuissa elämissä nähtiin tänään rankkoja käänteitä, kun Johanna Nurmimaan roolihahmo Paula Sievinen menehtyi. Oman hurjan lisänsä juonenkäänteeseen antoi se, että Paulan sydän siirrettiin nuorelle Nellalle. Katso Paulan koskettava viimeinen kohtaus!

Salkkareissa on tänä syksynä eletty koskettavia ja jännittäviä hetkiä, kun suosikkihahmo Paula (Johanna Nurmimaa) on ollut ammuskelun jälkeen koomassa. Paulan kohtalo selvisi viimein, ja tämän päivän jaksossa 8.10. Paula menehtyi.

Paulan viimeisessä kohtauksessa naisen haamu jätti hyvästit Lasselle. Samaan aikaan Paulan sydän irrotettiin leikkauspöydällä tarkoituksena siirtää se sydänsiirtoa odottaneelle Nellalle (Sonja Kasurinen).

– Poistumisesta tuli kuoleman kautta niin lopullista, että se hätkähdytti. Siitä tiesi, että Salatut elämät jää taakse eikä tuotantoon ole enää palaamista, Nurmimaa kommentoi rankkaa käännettä MTV.fille.

Katso Paulan viimeinen kohtaus ylhäältä!

Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja