VIDEO: Redrama kuittaili Backstreet Boys -tähdelle poikabändimaneereista

Redrama: Bändin kanssa homma elää eri tavalla 5:35

Räppäri Redrama, eli Lasse Mellberg, vieraili tänään tiistaina Radio Novan Nova Stage -keikkastudiossa.

Nova Stagella Redrama esitti livenä kaksi kappaletta uudelta Reflection-levyltään. Lisäksi hän kertoi haastattelussa muun muassa levyn saamasta vastaanotosta ja palautteesta. Levyn kappaleiden kannustavat sanoitukset ovat tsempanneet sekä häntä itseään että muita, ja Redrama onkin saanut paljon kauniita palauteviestejä faneiltaan.

– Olen saanut paljon sellaisia viestejä, sekä ihan vanhanaikaisia kirjeitä. Etenkin kirjeiden tuleminen on yllättänyt minut, sillä ne ovat nykyään niin harvinaisia, Redrama kertoo.

Hän paljasaa haastattelussa myös hauskan faktan Backstreet Boys -yhtyeestä tutusta A.J. McLeanista. Kaksikko nauhoitti yhdessä Redraman Clouds-kappaleen, jolla McLean on mukana.

Backstreet Boysin vanhoilla musiikkivideoilla McLean nähtiin yleensä aurinkolasit päässä, fiilistelemässä kappaletta isojen käsiliikkeiden kera. Redraman mukaan McLean käyttäytyi myös studiossa tismalleen samalla tavalla.

– Me vähän kiusasimmekin häntä, sanoimme jossain vaiheessa, että oletko huomannut, että täällä ei ole kameroita. Hän veti jokaisessa otossa äänityskopissa ison käsiliikkeen ja oli aurinkolasit päässä. Vain sadekoneet puuttuivat, Redrama nauraa.

Katso koko haastattelu Nova Stagelta.

Redrama on torstaina vieraana Enbuske & Linnanahde Crew'ssa MTV3-kanavalla kello 22.35 alkaen. Lähetyksessä vierailevat myös laulaja Anna Abreu ja filosofi Esa Saarinen.

Lue myös:

    Uusimmat