VIDEO: Ville Tiihonen ei kysele vinkkejä vanhoilta Putous-tähdiltä

Putouksen rivehin liittynyt Ville Tiihonen aikoo sukeltaa suoriin lähetyksiin ilman aiempien kausien konkareiden neuvoja.

Putouksessa syksyllä hauskuuttava Ville Tiihonen esiteltiin viime viikolla yleisölle muiden uusien Putous-tähtien kanssa. Tarkoin varjellun salaisuuden paljastaminen oli monelle tähdelle helpotus.

– Tätä on joutunut patoamaan kuin jotain ulos purskahtavaa tunnetta, jota ei saa näyttää. En ole valehdellut kenellekään mutta kuten eduskunnassa, olen puhunut muunneltua totuutta, Tiihonen naurahtaa.

Putouksen merkeissä Tiihosella on edessään monenlaisia uusia haasteita. Vaikka näyttelijällä on entisten Putous-tähtien joukossa monta tuttua, mies ei aio turvautua näiden neuvoihin tulevina viikkoina.

– Sieltä ei ole tullut mitään vinkkejä, mikä onkin kovin ystävällistä. Meinasin nimittäin jossain vaiheessa itse kysyä vinkkejä, mutta päätinkin sitten, että haluan itse lähteä puhtaalta pöydältä. Haluan, että kaikki tulee minulle vähän puun takaa, Tiihonen selittää.

Muun muassa improsivaatioteatteri Stella Polariksessa vuosia esiintynyt Tiihonen kertoo hyvän kutkutuksen olevan toivottuakin, vaikka lamauttavasta lavakammosta improvisoimaan tottunut tähti on jo päässyt irti.

– Olen oppinut kanavoimaan jännityksen esiintymisenergiaksi. Enää en ihan hirveästi jännitä, mutta pieni kutina on aina hyvä olla olemassa. Se tekee hyvää esiintymiselle.

Mitä mieltä Tiihonen on tuoreista Putous-kollegoistaan? Katso miehen videohaastattelu artikkelin yläpuolelta!

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11. lokakuuta kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat