Mainos

Video: Nyt paloivat käämit! Lentokoneessa odotteluun hermostunut mies päätti poistua hätäuloskäynnin kautta

Lentokoneessa tyhjänpanttina istuskeluun kyllästynyt mies otti ohjat omiin käsiinsä ja poistui koneesta hätäuloskäynnin kautta Espanjassa. Matka tyssäsi kuitenkin koneen siiven reunalle. Sakkoja mies voi tempauksestaan joutua pulittaamaan useita kymmeniä tuhansia euroja. 

Lontoosta uudenvuodenpäivänä Ryanairin koneella Espanjan Málagaan matkustaneella 57-vuotiaalla puolalaismiehellä miehellä menivät hermot koneessa odotteluun. Costa del Solin kamaralle hingunneen miehen erikoinen koneesta poistuminen tallentui videolle, joka leviää nyt Facebookissa ja Youtubessa: 

 

Videon kuvannut toinen matkustaja, malagalainen Fernando del Valle Villalobos, kertoo Facebookissa, että kone oli lähtenyt Lontoosta tunnin aikataulusta myöhässä. Málagaan laskeuduttuaan matkustajat olivat odottaneet koneessa puoli tuntia ilman minkäänlaista selitystä, kun puolalainen sai istumisesta tarpeekseen. 

Muiden matkustajien hämmästykseksi ja riemuksi mies käveli hätäuloskäynnille, avasi sen ja asteli ulos lentokoneen siivelle. Lentokenttähenkilökunnan onnistui kuitenkin estää miehen hyppääminen alas siiveltä, jonka reunalle hän jäi käsimatkatavaransa kanssa istua nököttämään.

Diario Sur -lehden mukaan miespoistui koneesta lopulta normaalia reittiä portaita pitkin sen jälkeen, kun matkustamohenkilökunta oli saanut hänet suostuteltua takaisin sisään. 

Koneen kapteenin pitämän puhuttelun lisäksi miestä odottavat syytteet ilmailulakien rikkomisesta sekä jopa 45 000 euron sakot.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.