VIDEO: Laura Birn vilahtaa Hollywood-tähden elokuvan trailerissa

Suomalaisnäyttelijä Laura Birn on esillä A Walk Among the Tombstones -elokuvan trailerissa.

Scott Frankin ohjaaman A Walk Among the Tombstones -elokuvan traileri on julkaistu. Trailerilla vilahtaa myös palkittu suomalaisnäyttelijä Laura Birn. Birn oli keväällä 2013 mukana elokuvan kuvauksissa New Yorkissa.

A Walk Among the Tombstones -elokuva perustuu Lawrence Blockin romaaniin. Elokuvan pääosassa nähdään irlantilais-yhdysvaltalainen näyttelijä Liam Neeson ja Birn näyttelee elokuvassa Leila Andersson -nimistä naista. Birnin pieni sivuosa vilahtaa trailerissa dramaattisissa tunnelmissa.

Suomalaisille Birn on tuttu näyttelijä muun muassa elokuvista Leijonasydän, Puhdistus, Vuosaari, Helmiä ja sikoja ja 8 päivää ensi-iltaan. Vuonna 2013 hänet palkittiin elokuvataiteen valtionpalkinnolla ja vuonna 2012 Birn sai Jussi-patsaan parhaasta naispääosasta roolistaan elokuvassa Puhdistus.

Vuonna 2013 Birn valittiin yhdeksi vuoden eurooppalaisista Shooting Star -näyttelijöistä. Shooting Stars on European Film Promotion -markkinointijärjestön ohjelma. Sen myötä kymmenen kansainvälisen tuomariston valitsemaa nuorta eurooppalaista näyttelijää esiteltiin elokuva-alalle ja kykyjenetsijöille Berliinin elokuvajuhlilla.

Birnin roolista ja trailerista uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat